Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA MANEKENKA

Vanja Halilović pokazala besprijekornu liniju u kratkoj haljini

Vanja Halilović
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/13
01.12.2017.
u 09:48

– Život je ono što se događa dok ti planiraš – napisala je pokraj fotografije na kojoj pozira u crnoj minici i štiklama.

Iako je više ne gledamo na malim ekranima, bivša manekenka i TV voditeljica Vanja Halilović (33) i dalje je popularna u javnosti. Na Instagramu je prati gotovo 18 tisuća ljudi, a danas ih je počastila fotografijom na kojoj je još jednom pokazala svoju besprijekornu liniju.

 

Life is what happens while you are busy making other plans

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

- Život je ono što se događa dok ti planiraš - napisala je pokraj fotografije na kojoj pozira u crnoj minici i štiklama.

Vanja je već šest godina u vezi s Franom Barbierijem (47), bratićem poznatog chefa Andreja Barbierija, s kojim je ovog proljeća u Zagrebu i otvorio restoran.

Komentara 1

Avatar Babaluji x
Babaluji x
19:09 01.12.2017.

auuuuu mala je ful za moj ukus ;-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije