Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sočno na tepihu

Sajam taštine: Ovo su modni promašaji od kojih stvarno boli glava

modni promašaji Vanity Fair
Foto: VL
1/25
03.03.2014.
u 12:56

Crveni tepih ovdje je bio i te kako sočniji od službene dodjele Oscara!

Party koji nakon dodjele Oscara organizira magazin Vanity Fair u pravilu je neformalniji i zanimljiviji od same dodjele zlatnih kipića.

I hollywoodske zvijezde na zabavu stižu u opuštenijem izdanju, no to nikako ne znači da ne poštuju "dress code". Iako, nakon što je Pharrell sinoć na Oscare stigao u kratkim hlačama, ništa nas više ne bi trebalo čuditi. Crveni tepih ovdje je bio i te kako sočniji od službene dodjele Oscara!

No, idemo redom. Sofia Vergara poznata je po svojim raskošnim oblinama, ali baš zbog njih trebala bi bolje pripaziti što i kako bira. Kroj sirene već je tako dosadan, a na Sofiji izgleda malo napeto.

Foto: Press Association/Pixsell

I Lady Gaga opredijelila se za nježnije tonove. Versace je Versace, no imala je ona i mnogo boljih izdanja. A šminka joj je zastrašujuća!

Foto: Press Association/Pixsell

Na listu horor-izdanja svakako treba upisati tenisačicu Serenu Williams.

Foto: Press Association/Pixsell

Nismo sigurni na koju bismo listu svrstali Kate Beckinsale? Nije ona više u cvijetu mladosti, ali odlično izgleda što se najbolje vidi po izazovnom izrezu koji otkriva tijelo u formi i savršenu kožu. Haljina je ipak malkice demode. Da barem nije tog visokog izreza za nogu...

Foto: Press Association/Pixsell

Prozirno je moderno, sve stoji, no postoji pravi i krivi način što i kako s prozirnim tkaninama.

Regina Hall primjer je za to kako se ne nosi prozirno.

Foto: Press Association/Pixsell

Za razliku od nje glumica Diane Kruger u čipkanoj haljini s Valentinovim potpisom osvaja sve naše simpatije. A kad još u obzir uzmemo da lijepa Diane nema stilista nego odjeću bira sama, jasno je zašto je naš favorit.

Foto: Press Association/Pixsell

Odlična je i Allison Williams u jarkoružičastoj haljini koja neodoljivo krojem podsjeća na stari Hollywood, ali joj boja daje poseban izgled. Odličan iako neočekivan izbor s obzirom na to da je zvijezda serije "Girls" gotovo crvenokosa.

Foto: Press Association/Pixsell

U "okršaju" ljepotica s modnih pista naš glas ide prekrasnoj trudnici Doutzen Kreus.

Foto: Press Association/Pixsell

Rosie Huntington-Whiteley mogla bi od nje štošta naučiti. Spašava je ljepota pa nitko vjerojatno ni ne gleda što je odjenula.

Foto: Press Association/Pixsell

Na ovogodišnjem Vanity Fair Oscar Partyju glumica Penelope Cruz blistala je u H&M-ovoj haljini inspiriranoj flamencom. Riječ je o haljini koja je sašivena od održivog materijala, a i mi ostale sretnice moći ćemo nabaviti sličnu već od 10. travnja kada u odabranim H&M-ovim trgovinama stiže kolekcija Conscious Exclusive.

Foto: Getty Images/Larry Busacca/VF14/Contributor

Tko nas je oduševio? Glumica Amanda Peet jednostavnim i profinjenim izgledom i savršenim make-upom. Žena jednostavno blista. Njezina kosa također.

Foto: Press Association/Pixsell

Jeste li znali kako je lijepa kći irskog rokera Bona Voxa? Mlada glumica Eve Hewson nepogrešiva u stylingu.

Foto: Press Association/Pixsell

>>Niste je prepoznali? Drastični make over filmske supruge Leonarda DiCaprija

>>Irina Shayk pokazala grudi na tradicionalnom Vanity Fair partyju

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
14:35 03.03.2014.

sve spremne za pornografiju..

DE
DenemTiga
13:35 03.03.2014.

De ti vidiš Evu Mandes? Možda misliš na Sofiau Vergar na 1.slici?

Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:00 03.03.2014.

hoćemo li na VL-u već jednom imati i vijesti o filmovima dobitnicima Oscara...a ne samo o haljinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije