Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim iskrena

Valentina priznala zašto nije uspjelo s Marinkom: 'Žao mi je što mu nisam mogla dati više'

Foto: RTL
1/5
03.05.2020.
u 12:33

Valentina i Marinko ostali su prijatelji i nakon showa, a sada je i Samoborka otkrila zbog čega njihov odnos nije uspio prijeći na višu razinu.

Valentina Hržić (45) iz Samobora u showu 'Brak na prvu' stupila je u eksperiment s Marinkom Matejakom (47), samohranim ocem iz Sesveta. U showu su izgradili kvalitetan prijateljski odnos, a iako se Marinko nadao da će njihovo prijateljstvo prerasti u ljubav to se nije dogodilo.

1/4

Valentina i Marinko ostali su prijatelji i nakon showa, a sada je i Samoborka otkrila zbog čega njihov odnos nije uspio prijeći na višu razinu. - Marinku i meni nedostajalo je fizičke privlačnosti. Marinko dobar čovjek pun razumijevanja i topline i žao mi je što mu nisam mogla ponuditi više od prijateljstva - istaknula je Valentina za RTL.hr i dodala kako joj je sudjelovanje u ovom eksperimentu bilo jedno odlično iskustvo.

Foto: RTL

Otkrila je i kako se njezini bližnji ne žele miješati u njezinu odluku vezanu uz Marinka, ali i da je zahvaljujući emisiji broj njezinih pratitelja na društvenim mrežama rapidno porastao.

- Uglavnom mi šalju poruke podrške, ali i tuge što Marinko i ja nismo ostali zajedno - priznala je Valentina. Za kraj je poručila i kako je tijekom eksperimenta na svojoj koži naučila da 'odijelo ne čini čovjeka'.

 

Komentara 10

AS
aspiranto1950
14:02 03.05.2020.

U ovom showu sve žene opatice, a sve imale afere ili brakove sa 17 godina.

Avatar Krile102
Krile102
14:09 03.05.2020.

Znači , da bi shvatila kako odijelo ne čini čovjeka morala si dioživjeti 40 i kusur godina i biti 6 tjedana sa nepoznatim čovjekom pod kamerama ? Ne bih ništa ni ja imao s njom ..

DU
Deleted user
14:09 03.05.2020.

Treba izdržati. Brak je borba u kompromisima. Princ koji dobro izgleda i ima sve savršeno ne postoji. No vecina ima svoje kvalitete:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije