Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavlja se saga

Valentina objasnila stambenu situaciju: 'On živi u kontejneru pored kuće, ostavio me bez svega'

Ražanac: Vjenčanje para iz showa 'Ljubav je na selu', Valentine i Vatroslava
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/12
20.04.2023.
u 22:15

Valentina ne krije kako svog, još uvijek supruga, više ne podnosi

Ljubav Vatroslava Tijana (45) iz Ražanca i njegove 'zlatne djevojke' Valentine Kordić (30) koja je sredinom 2019. okrunjena i brakom, ugasila se prošle godine, a Valentina je prije Božića predala papire za rastavu. Otkako je javnost saznala za njihov krah braka, sve više detalja izlazi u javnost, a nakon što je Valentina oplela po Vatroslavu na svom Instagram profilu, odlučila je o svemu progovoriti i za RTL. 

Vatroslav je za Večernji list rekao kako Valentini neće dati samostalno skrbništvo, a na to Valentina ima i spreman odgovor.

- Više od dvije godine govorio mi je da idem. Da vodim i djecu i da odlazim. Odjednom se za njih bori. S obzirom na tu njegovu priču koju je skroz promijenio, a prije nekoliko je mjeseci na sve pristao, ne mogu vjerovati. Samo je rekao da želi razvod i tu i tamo viđati djecu. Sve smo sporazumno dogovorili - rekla je za RTL te dodala da je opet promijenio mišljenje.

Valentina ne krije kako svog, još uvijek supruga, više ne podnosi.

- Ostavio me bez svega, a onda izjavljuje da ja želim luksuz. Što ga je briga ako želim? On je znao otpočetka kakva sam ja i što želim. On je govorio da ima novaca, hvalio se vilom, a zapravo nema ništa -  rekla je. Iako su u lošim odnosima, i dalje žive skupa. Ona je u obiteljskoj kući, a u on u kontejneru pored.

- Čekam već neko vrijeme da uselim u drugi stan. U jedne nove zgrade, ali ako se to ne dogodi, u planu imam kupnju ili najam. Čekaju se dozvole i to bi trebalo biti gotovo kroz mjesec dana. Želim se što prije maknuti od njega. Tu su i djeca, nisam sama. Sad su u vrtiću, ja imam posao. Puno bi mi otežalo da idem u drugi grad. Tu smo teško dobili vrtić i puno bi bilo komplikacija - objasnila je Valentina i dodala:

- Ne znam kako nisam na vrijeme shvatila kakav je. Neki su me upozoravali, ali ja sam se zaljubila. U braku smo četiri godine i nema šanse da se pomirimo. Nakon toliko svega, i grubih riječi i ponižavanja i svega. No, pokušavala sam dvije godine. Otkad se mali rodio, nemamo nikakve veze jedan s drugim. Donedavno smo živjeli kao cimeri. Bilo mi je teško to prekinuti, prvenstveno zbog djece - zaključila je za RTL.

Podsjetimo, Valentina nam je u srijedu potvrdila da se razvode.

"Vatroslav je taj koji je prestao imati odnose sa mnom i već godinu i pol ili dvije govorio javno da je rastavljen i mene zvao bivšom ženom. Rastavu sam podnijela ja kada sam shvatila da on jednostavno nije zainteresiran da budemo zajedno i da od toga više ne može biti ništa", iskreno nam je ispričala Valentina koja je papire za razvod predala još prije Božića prošle godine. Odmah je zatražila i samostalnu roditeljsku skrb

VIDEO Stavros se bori s rakom, a sada su ga prebacili u drugu bolnicu: 'Zakompliciralo se'

Komentara 2

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
16:17 25.04.2023.

fakat

TI
Tinček
12:22 21.04.2023.

Ona se eto zaljubila pa nije shvatila da joj čovjek sve kupuje za malo po krevetu. On je ženomrzac koji joj je u LJNS obećao lagodan život. Al što se zaljubila..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije