Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o rastavi

V. Paradis: Možeš istovremeno ludo voljeti i biti nesretan

vanessa paradis
pixsell
19.08.2012.
u 17:41

Glumica je priznala da je zbog ljubavi pomislila kako se razlike između partnera s vremenom mogu riješiti, ipak to se nije desilo u njenom slučaju.

Svoje stavove o ljubavi, koju smatra najsnažnijim, ali i najkrhkijim osjećajem  40-godišnja francuska glumica i pjevačica Vanessa Paradis otkrila je samo dva dana nakon službenog razvoda od Johnnyja Deppa:

- Ponekad se možeš osjećati jako nesretno, iako ludo voliš partnera.  Misliš da ipak nešto možeš promijeniti na bolje i trudiš se to napraviti - rekla je glumica.

 Dodala je kako nijedan ljubavni odnos nije siguran, i da stvari koje u jednoj vezi na početku ne funkcioniraju, nikad  ni neće funkcionirati ma koliko se mi nadali u suprotno.

- Ljudi često zbog ljubavi pomisle da se razlike između partnera vremenom mogu prebroditi,  ipak to se ne dešava, kaže Paradis.

 - Jačina ljubavi koju osjetiš kad sretneš ljubav svog života može zavarati svakog od nas pa mislimo kako se problemi lako rešavaju -  objašnjava glumica koja se nedavno rastala od deset godina starije glumačke zvijezde Johnnyja Deppa s kojim ima dvoje djece.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije