Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslastice za najizbirljivije

UZBUDLJIVO LJETO NA FOX Crime i FOX Life

Foto: AcornTV LLC & AMC Film Holdings LLC/Expectation Entertainment 2021
1/4
20.06.2022.
u 10:02

Sjajan izbor serija na Fox Crimeu i Fox Lifeu prikovat će uz TV ekrane ljubitelje kvalitetnih i nagrađivanih serija

I ovoga petka u 22 sata na Fox Crimeu pratite kako detektivski dvojac Max Arnold (Adrian Scarborough) i Priyom Shamsie (Sonita Henry) rješava misteriozna ubojstva u prekrasnoj, ali kriminalom opterećenoj četvrti londonskoj Chelsee.

Max živi sam daleko od gradskog blještavila, u trošnoj kućici na splavu. S partnericom Priyom otkrivaju mračne svjetove čuvenog londonskog kvarta, ne libeći se pred lice pravde privesti i najistaknutije članove društva.

Detektivi iz Chelseaja hvaljena je kriminalistička serija, u prvoj sezoni ima četiri nastavka, a u petak 17. lipnja prikazuje se drugi.

FOX LIFE

Foto: © 2019 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved.

DOBRI DOKTOR

Može li liječnik dobro obavljati svoj posao ako ne razumije najjednostavnije ljudske emocije i ljudsko ponašanje? Odgovor na to pitanje dat će vam serija "Dobri doktor" i mladi autistični kirurg Shauna Murphyja (Freddie Highmore) koji je iz malog grada Caspera u Wyomingu preselio u Kaliforniju kako bi radio u prestižnoj bolnici San Jose St. Bonaventure Hospital.

Drugu sezonu serije pratite od ponedjeljka do petka u 22.55 sati na Fox lifeu.

Ne propustite novu seriju | Dobri doktor | FOX Life Croatia

Foto: 2021 Paramount+, Inc. All Rights Reserved

DOBRA BORBA

Na Fox lifeu od četvrtka 30. lipnja u 22.55 gledajte petu sezonu popularne dramske serije "Dobra borba". Diane (Christine Baranski) pita se je li prikladno da pomaže voditi afroameričku odvjetničku tvrtku s Liz (Audra McDonald) nakon što je tvrtka izgubila dvije vrhunske odvjetnice. U međuvremenu Marissa (Sarah Steele) i odvjetnička tvrtka doživljavaju komplikacije s Halom Wacknerom (Mandy Patinkin) koji odluči otvoriti vlastitu sudnicu u stražnjem dijelu fotokopirnice.

"Dobra borba" prikazivat će se od ponedjeljka do petka, u 22.55 sati.

FOX Life | Dobra borba

Foto: © 2018 Universal Television LLC. All Rights Reserved.

ČIKAŠKA HITNA

U finalu napete medicinske drame "Čikaška hitna" - čiju petu sezonu od sutra gledajte na Fox lifeu - dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) zaprosio je Natalie Manning (Torrey DeVitto) i doznajte hoće li se njih dvoje ikada uspjeti uspjeti. Ove sezone hitna dobiva nove stažiste i najsuvremeniju hibridnu dvoranu za operacije, istodobno se boreći sa svakodnevnim problemima.
Novi nastavci "Čikaške hitne" na Fox lifeu emitiraju se svaki dan od ponedjeljka do petka, u 23.55 sati.

Nova sezona hit serije | Čikaška hitna | FOX Life Croatia


Sadržaj nastao u suradnji s Fox

 

Komentara 1

DU
Deleted user
13:23 20.06.2022.

Zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije