Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometaš bigamist

Otkriveno: Uz suprugu, ljubavnicu i troje djece, oženio se još jednom!

Cheick Tiote
Foto: Chris Ricco/Press Association/PIXSELL
30.09.2014.
u 12:10

Otkriveno je kako je Cheick Tiote, nogometaš Newcastle Uniteda, bigamist, nakon što se nedavno ponovno oženio u rodnoj Obali bjelokosti

Cheick Tiote, nogometaš Newcastle Uniteda, postao je zanimljiv javnosti nakon što je otkriveno kako uz ženu i dvoje djece te ljubavnicu koja mu je rodila sina, ima novopečenu suprugu.

Nogometaš, rodom iz Obale Bjelokosti, nedavno se oženio po drugi put Laeticijom Doukrou, a s obzirom na njegovu muslimansku vjeroispovijest, Tiote kaže kako to nije ništa neobično.

Osim što su iznenadile njegove fanove, vijesti o novoj ženidbi šokirale su njegovu prvu suprugu, 25-godišnju Madah, koja je za sve saznala preko Facebooka. Madah, koja živi s 28-godišnjim nogometašem i dvoje djece navodno se onesvijestila od šoka kada je vidjela fotografije supruga i druge žene.

– Mogu potvrditi da se oženio po drugi put. To nije ništa neobično. On je musliman – rekao je nogometašev menadžer Jean Musampa.

Prva supruga navodno mu je oprostila, no to nije slučaj i s 33-godišnjom Nkosiphile Mpofu, zvanom Nikki, s kojom nogometaš ima jednogodišnjeg sina. Nikki je nedavno prekinula njihovu trogodišnju aferu nakon što je pogazio obećanje kako će je oženiti.

>>Uhodila muža na Facebooku pa se šokirala onim što je otkrila

Komentara 3

SE
sestrićna
12:48 30.09.2014.

a dečko voli tarlahat..

Avatar jigaboo
jigaboo
14:07 30.09.2014.

a ko dovlaci I ove crnce nije mi jasno. pa zar im nije bolje sve te milione uloziti u svoju europsku djecu

VE
Vercingetorix
14:36 30.09.2014.

Mali taslaći k'o veliki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije