Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl

Uz pomoć videozida iz svih će se dijelova stadiona vidjeti Robbie

robbie williams (1)
DPA/PIXSELL
13.08.2013.
u 08:00

Svi posjetitelji uz predočenje ulaznice za koncert mogu se danas besplatno voziti javnim gradskim prijevozom

Na večerašnjem koncertu uživat će svi obožavatelji jer će veliki stadionski koncert upotpunit i veliki videozid. Na pozornici Robbieja Williamsa nalazit će se najnoviji i najmoderniji efekti koncertne videoprodukcije.

Videozid nije samo ravna površina nego se savršeno uklapa u scenografiju. Na pozornici stajat će 3D konstrukcija s Robbiejevim likom. Statua je i vizual na najnovijem albumu, ali i simbol cijele turneje. Tijekom koncerta, zbog videoefekata i trikova publika ima dojam kao da pred njima, “glavom i bradom”, stoji veliki Robbie Williams. Izrada trodimenzionalne konstrukcije te usklađenost s videoefektima bio je pravi izazov za koncertnu produkciju, a to je napravljeno isključivo za ovu turneju i uspješno je izvedeno prvi put.

Na dan održavanja ovog velikog ljetnog spektakla svi će se posjetitelji, uz predočenje ulaznice za koncert, moći besplatno voziti javnim gradskim prijevozom na svim linijama. Prije Robbieja nastupit će sve popularniji Olly Murs. Engleski pjevač i tekstopisac široj se javnosti predstavio u X Factoru. Prodao je otprilike deset milijuna albuma diljem svijeta. Neki od najpoznatijih hitova Ollyja Mursa koje će otpjevati i u Maksimiru su “Heart skips a beat”, “Dance with me tonight”, “Thinking of me”...

>>Robbie Williams poremetio raspored Dinama i Hajduka

>>Robbie dolazi sa kćeri i suprugom, dovoze mu namještaj i kuhara

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije