Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA GROBNIKU

Utrka Natali Dizdar i Tatjane Jurić

natali dizdar
Miranda Cikotić/24sata
22.09.2009.
u 20:04

U 'pravom raju za muškarce' Natali će dobiti priliku demonstrirati svoje umijeće vožnje u ekstremnim uvjetima na cesti, ali i pokazati kako se snalazi s prepoznavanjem autodijelova.

U nedjeljnom izdanju "Exkluziva" na RTL Televiziji gledatelji će moći uživati u pravom ženskom okršaju. Naime, voditeljica Tatjana Jurić, čije vozačke sposobnosti mnogi hvale, izazvala je pjevačicu Natali Dizdar na utrku u Centru sigurne vožnje na Grobniku.

U 'pravom raju za muškarce' Natali će dobiti priliku demonstrirati svoje umijeće vožnje u ekstremnim uvjetima na cesti, ali i pokazati kako se snalazi s prepoznavanjem autodijelova. Šećer za kraj bit će utrka Tatjane i Natali ili 'auto moto chic fight'.

Ključne riječi

Komentara 2

BU
buzz
21:41 27.09.2009.

E gledao sam i bila si super, tako obična cura Ali opet tako neobićna.

BU
buzz
09:38 23.09.2009.

Neznam kako Tatjana vozi,ali zato znam kako Natali vozi. I mogu reči da je strašno vješta,precizna i sigurna u sebe. Go Natali!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije