Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslavio ga nogomet

Utjehu zbog razvoda Michel Teló našao je u glazbi

Michel Telo
12.08.2012.
u 12:00

31-godišnjeg Brazilca i njegov hit “Ai se eu te pego” koji će se sljedećeg petka oriti pulskom Arenom, proslavio je golgeter Cristiano Ronaldo

Zvukom harmonike na kojem plovi njegova pjesma “Ai se eu te pego” Brazilac Michel Teló zarazio je cijeli svijet. U samo nekoliko mjeseci refren “Nosa, nosa...” naučili su milijuni ljudi, a sve to zahvaljujući jednom nogometašu. Iako zvuči poput scenarija iz bajke za uspjeh “dječaka” s plavim pramenovima koji će 17. kolovoza nastupiti u pulskoj Areni, zaslužan je, ni manje ni više, nego Cristiano Ronaldo.

Ljubav iz bajke

Naime, nakon što je zabio gol, na jednoj od prošlogodišnjih utakmica svojeg kluba, igrač Real Madrida i još uvijek najpoželjniji neženja na svijetu zgoditak je proslavio koristeći ples i glazbu iz ovoga hita. Nakon te njegove geste Michel Teló lansiran je u svijet poznatih, a njegovu uspješnicu na YouTubeu u vrlo kratkom roku poslušalo je 110 milijuna ljudi.

– Cristiano Ronaldo mi je promijenio život i uljepšao ovu tužnu godinu – priznao je 31-godišnjak, kojemu se do tog trenutka zvijezde nisu baš smiješile. Početkom veljače, deset dana prije njegova rođendana, Michela Telóa ostavila je voljena supruga, stomatologica Ana Carolina Lago. Koju je, baš kao u snu mnogih njegovih obožavateljica, tijekom jednog koncerta ugledao u publici.

Utjeha u glazbi

S obzirom na to da nije mogao skinuti oči s nje, plavokosu djevojku izvukao je na binu, a to upoznavanje preraslo je u trogodišnju vezu. Ana je postala njegova najveća obožavateljica, a zaljubljenost i vezu okrunili su i vjenčanjem. No, nakon tri godine braka život glazbenika-lutalice za Anu Carolinu Lago postao je pretežak pa je odlučila krenuti svojim putem – daleko od reflektora i paparazza, koji su je zbog popularnosti njezina supruga pratili na svakom koraku.

– Nitko se ne oženi da bi se rastao pa je i meni ovo težak trenutak. Jako mi je teško, a vjerujem da je i Ani. Očajan sam, ali joj dajem svoj blagoslov i nadam se da će biti sretna u životu – priznao je glazbenik nakon razvoda. Utjehu je pronašao u glazbi, kojoj je vjeran od šeste godine kad je prvi put zakoračio na scenu. Iza Michela Telóa 25 je godina karijere tijekom koje je pjevao u nekoliko brazilskih grupa. Godine 2008. počeo je raditi samostalno i u samo tri godine postao je zvijezda zbog čije pojave na pozornici milijuni djevojaka zaborave disati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije