Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda na radu

Usred revije stradale voditeljice Ines Preindl i Lana Klingor

'21.05.2011.,Zagreb - Jak vjetar na Green City Fashion showu srusio pozornicu na voditeljice Ines Preindl i Lanu Klingor. Pozornica je bila na otvorenom ispred Muzeja suvremene umjetnosti. Iako se u p
Foto: 'STR-0012/HaloPix/Pixsell'
1/3
22.05.2011.
u 15:40

Lana Klingor mora nositi Schanzov ovratnik, ali neće tražiti odštetu od organizatora, a Ines Preindl prošla je samo s kvrgom na glavi.

Voditeljica Ines Preindl i pjevačica Lana Klingor u subotu navečer mogle su izgubiti glavu. Doslovce! U Muzeju suvremene umjetnosti, za trajanja Green city fashion showa koji su vodile, na njihove glave srušila se golema skela, oborila ih na pod i zatrpala. Posjetitelji su zanijemjeli, a potom je nastala panika.

– Odrađivale smo svoj posao i odjednom sam lupila bradom o pod. Ne sjećam se ničega do trenutka kad me prijatelj Zoran Aragović spustio s pozornice. Kad sam došla k sebi, pogledala sam ima li krvi. Zaključila sam da je sve u redu i od šoka se vratila gore, na scenu – prepričava Ines Preindl.

Na glavi je zaradila kvrgu, ali nije potražila liječničku pomoć. Puno gore ozljede pretrpjelo je krhko tijelo Lane Klingor. Nakon nesreće dobila je vreću leda kojom je hladila glavu, a kad su se obje smirile, hrabro su odradile voditeljsku gažu. Zagrebačka pjevačica odmah je pošla kući, gdje je skinula svečanu haljinu i odvezla se u postaju Hitne pomoći.

– Zbog bolova u vratu dobila sam Schanzov ovratnik, a još uvijek me boli i glava. Moram priznati da je bilo zastrašujuće i smiješno u isto vrijeme. Pet minuta nakon nesreće samoj sam se sebi smijala – govori Lana. Obje mlade mame su se dan poslije smirile, u boljem su stanju pa na nemili događaj gledaju s razumijevanjem.

– Nije kriv organizator, nego onaj tko je postavljao pozornicu. Znao je za nevrijeme i trebao je to uzeti u obzir. Mogle smo ozbiljno stradati, ali, eto, hvala Bogu, nitko nije jako ozlijeđen. Ne razmišljam o traženju odštete – komentirala je Lana Klingor.

– Reviju je organizirao naš prijatelj, reper Marko Lasić Nered, i zbog nesretne skele i on se osjeća grozno. No, sve je dobro prošlo i posao smo odradile do kraja – kaže 34-godišnja Ines Preindl. Olakotna okolnost objema bilo je to što su pokraj sebe imale svoju najbolju prijateljicu – Ines Lanu, a Lana Ines – pa su umjesto u suzama i vrištanju strah otjerale zagrljajima i smijehom.

– Što je jedna skela u odnosu na sve drugo što smo dosad prošle u životu. Pritom ne mislim na udarce u glavu, bilo je tu i težih udaraca drugog tipa – kazala nam je Ines Preindl objašnjavajući da je uz prijateljsku podršku lako isplivati iz svake nedaće koja te poklopi kad se najmanje nadaš.

Komentara 22

OB
-obrisani-
21:13 22.05.2011.

tu bi karamarko i grbić imali posla

ST
stela
01:49 23.05.2011.

nisu normalne ak ih ne tuze. ti supci kaj su to postavili naucit ce lekciju jedino ak ce morat nekaj platit.

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
20:16 22.05.2011.

A što o svemu tome misli Žarko Puhovski ? Kako to da ga još nitko nije upitao za mišljenje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije