Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noć od milijun $

Uspio je uvjeriti, za medeni mjesec vodi je u svemir!

kim i kanye
Foto: Instagram
1/2
12.01.2014.
u 18:37

Navodno Kim Kardashian i nije baš bila oduševljena idejom u početku, no Kanye West uspio ju je nagovoriti

Kanye West svoj medeni mjesec želi provesti u svemiru. Navodno je Kanye uspio uvjeriti Kim Kardashian da zajedno se odlete u orbitu pomoću CSS Skywalkera kako bi proslavili svoje vjenčanje.

- Kanye je opsjednut svemirom i svime što ima veze s SF-om. Snimio je toliko videospotova sa temom svemira, a čak je razmišljao o tome da se školuje za inženjera astronautike. Sad je opsjednut idejom medenog mjeseca u svemiru. Navodno Kim i nije baš bila oduševljena idejom u početku, no uspio ju je nagovoriti, a čak se priča da će sve snimiti za svoj reality show - rekao je neimenovani izvor.

CSS Skywalker izradio je komercijalnu svemirsku postaju koja ima funkciju hotela za avanturiste i bogataše. Prve klijente trebala bi primiti 2015. godine.

Jedna noć dođe milijun dolara, no to sigurno ne predstavlja nikakav problem bogatom reperu.

- Kanye kaže kako će to biti njihov treći medeni mjesec jer postaja neće biti spremna bar još godinu, stoga će imati dva medena prije toga. Oni su multimilijuneri pa novac nije problem - dodao je izvor.

>>Kim Kardashian i Kanyea Westa nitko ne želi za susjede

Komentara 1

MA
mare0801
19:55 12.01.2014.

svijet astronautike je puno izgubio što se Mr. West nije školovao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije