Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

"Ušla si u kuću kao gospođa, a izaći ćeš kao nešto drugo"

marijana
Screenshot
13.05.2011.
u 21:46

Marijana i Nemeš nisu štedjeli Vladimira u negativnim komentarima, a Vladimir im nije ostao dužan. Njegove su riječi rasklapale Marijanu.

Ovotjedne nominacije u Big Brotheru bile su potpuno drugačije od dosadašnjih. Stanari su se poredali u dvorištu u kojemu je bio stol pun bijelih torti, ali ne za jesti već za obilježavanje stanara koji je nominiran.

Naime, svaki je stanar, kada je došao na njega red da nominira uzeo dvije torte i stavio ih na lica dvoje ukućana koje nominira i pritom obrazložio nominaciju. Bile su to prve javne nominacije. Kakvi su odnosi u kući dovoljno govori činjenica da je gotovo svako lice bilo umrljano bijelom kremom.

Marijana i Nemeš nisu štedjeli Vladimira u negativnim komentarima, a Vladimir im nije ostao dužan. Njegove su riječi čak rasplakale Marijanu.

- Gospođu Marijanu osuđujem jer je ovdje ušla kao gospođa, a vjerojatno će izaći kao nešto drugo. Ne podržavam takve žene, za mene to nisu žene - rekao je Vladimir.

Najviše torti u lice, odnosno glasova, dobili su Radiša, Nirmal i Vladimir.

Ključne riječi

Komentara 22

VE
velikazmija
23:23 13.05.2011.

cenza spavaš --- čista desetka za vladimira

TI
Tisikomunjara
00:06 14.05.2011.

Šta taj dekandentni šou još postoji?

RE
retrovizor
08:47 14.05.2011.

emisija već gubi gledateljstvo,pa tko je ta Marijana da se oko nje svijet vrti-fuj! i ona nije nominirana,i Nirmal nikako da ispadne pa oni nisu zaslužili minutu tv ekrana više...Marijana bar u bb nema magle i guske bi se bolje ponašale..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije