Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nježni stihovi

Urban u ženskom društvu uživao u kavi i poeziji

Julius Meinl
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/11
21.03.2014.
u 15:43

Povodom Međunarodnog dana poezije u sklopu velikog Julius Meinl Poetry projekta u Bibliobaru okupili su se brojni poznati

Bibliobar je postao ne samo mjesto gdje su građani imali priliku zapisati svoje stihove, plaćati kavu poezijom, već i mjesto gdje su vrijednosti poezije predstavile mnoge poznate osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske, povodom Međunarodnog dana poezije u sklopu velikog Julius Meinl Poetry projekta.

Podršku projektu dali su Damir Urban, Robert Kurbaša, svoje stihove čitala je glumica Nera Stipičević, dok su cure iz Meritasa prisutne razveselile svojim pjesmama.

Pod voditeljskom palicom Antonije Blaće, koja je također na komadiću papira zapisala nekoliko stihova, svi su na trenutak zaboravili svakodnevne brige, ali uživali u omiljenom jutarnjem napitku.

>>Zaljubljeni Mara Bratoš i Nikša Kušelj uživali u vožnji tramvajem

Foto: Anto Magzan/Pixsell

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
16:47 21.03.2014.

mora da je to partija blagoslovila..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije