Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radijska emisija

Upoznajte nove kandidate Tonyja Cetinskog u showu "The Voice"

the voice
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
11.02.2015.
u 12:40

Ivana Kindl i Marko Tolja danas su na Drugom programu Hrvatskog radija komentirali show "The Voice"

Ivana Kindl i Marko Tolja danas su na Drugom programu Hrvatskog radija komentirali show "The Voice".

Današnji gosti komentatori u posebnoj radijskoj emisiji Zlatka Turkalja o showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" bili su Ivana Kindl i Marko Tolja. – Sjajan show! Sve pohvale – rekla je Ivana i priznala da bi se i sama prijavila na ovo natjecanje da tek započinje svoju karijeru. Snimku emisije možete poslušati ovdje!

Otkrila je da su joj za sada favoriti Pjerino Ružević i Nina Kraljić. "Njih dvoje bih stavila kao primjer vokala koje bih tražila da sam mentorica u ovom showu", rekla je. Natjecateljima je sugerirala da budu uporni i da puno rade na sebi.

Marko Tolja također smatra da je "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" sjajan show. - Ima stvarno fantastičnih pjevača. Pitanje je koliko smo mi veliki i spremni za te glasove, rekao je. Po njegovom mišljenju ne bi ništa osim glasa trebalo biti bitno, što je  i temelj ovog natjecanja. "I ja sam karijeru gradio samo na glasu i na pjesmama, rekao je. Otkrio je i kakve glasove voli i što bi tražio od natjecatelja da je on mentor. - Ne impresioniraju me veliki virtuozi. Volim karakter, volim kad netko pjevanjem ispriča priču, rekao je Marko.

Danas su predstavljeni i natjecatelji koji su u četvrtoj emisiji "The Voicea" za svog  mentora odabrali Tonyja Cetinskog – Vladimir Matica i Romana Lalić Pejković.

>>Upoznajte nove Jacquesove i Indirine natjecatelje u showu „The Voice“!

>>Upoznajte nove Indirine i Tonyjeve natjecatelje u showu 'The Voice'!

Komentara 1

MO
mojazemlja
21:22 11.02.2015.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije