Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladen badovinac:

"Uplašio sam se, neću više tako divljati po pozornici"

mladen badovinac (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/7
05.08.2011.
u 19:00

– Čim sam pao dečki iz benda sjatili su se oko mene, a dotrčao je i liječnik iz publike, pa čak i medicinska sestra – rekao nam je Mladen i dodao: – Popio sam tri pive i nisam bio pijan.

Padao je Mladen Badovinac i prije s pozornice, jednom je čak uganuo nogu, drugi put je propao kroz binu što je završilo salvama smijeha, ali tako nije bilo u srijedu navečer kad je frontmen The Beat Fleeta u plesnom zanosu tijekom koncerta u Zadru pao na leđa s visine od metar i pol!

Liječnik u publici

Na sreću, nesreće koja je mogla završiti teže, 34-godišnji pjevač sjećat će se samo po ogrebotini na ruci.

– Čim sam pao dečki iz benda sjatili su se oko mene, a dotrčao je i liječnik iz publike, pa čak i medicinska sestra – rekao nam je Mladen te objasnio okolnosti nezgode: – Plešući sam zapeo za kablove monitora, izgubio ravnotežu, a nije bilo ničega za što sam se mogao uhvatiti.

Zbog straha da nije ozlijedio kralježnicu, ostao je ležati na betonu sve do dolaska hitne pomoći koja ga je na nosilima odvezla u zadarsku Opću bolnicu na odjel kirurgije. Pjevač je završio na rendgenu kralježnice i zdjelice, te mu je napravljen neurološki pregled, ali evidentirane su samo lakše tjelesne ozljede. Negira da su nezgodi prethodile veće količine alkohola.

– Popio sam tri pive i nisam bio pijan – odlučno tvrdi. Sretan je što se pad dogodio na kraju koncerta, tijekom bisa za koji su TBF-ovci ostavili hit “Bog i zemljani” pa su njihovi obožavatelji, kojih se na zadarskom Trgu Pet bunara okupilo nekoliko stotina, ostali zakinuti tek za posljednje taktove pjesme. Bio je to koncert kojeg su splitski hip-hoperi drugu godinu za redom u Zadru odradili pod motom Udruge Porat “Nema sretnih droga”.

Turneja se nastavlja

Badovinac se prekjučer vratio u Split te je cijeli dan mirovao, a jučer navečer s bendom je već nastavio promotivnu turneju albuma “Pistaccio Metallic”. Nastupili su u Podgori, a danas sviraju u Čapljini. Ovaj mjesec čekaju ih još i gaže u Supetru, Rijeci, Puli, Varaždinu i na Lastovu. Dobro se osjeća, kaže, ali nakon ove nezgode bit će pažljiviji kad se “razbaca” na pozornici. Priznaje, prepao se jer je pad bio “gadan”.

– To su delikatne stvari i sigurno ću odsad više paziti kad plešem. Trenutno mi veći problem predstavlja prehlada koju sam uhvatio prekjučer – smije se Splićanin.

Komentara 7

HR
hr76
22:23 05.08.2011.

Hvala Bogu da je sve prošlo u redu, i svaka čast za sve iz TBF-a, zadnji album im je najbolji dosad!!!

DU
Deleted user
22:33 05.08.2011.

A more bit da je debeli \'tija skoćit u publiku, a publika se pripala ove patagane pa se razmakla i taaaaaako !

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
14:12 06.08.2011.

zadrani su poznati po slabim rukama, hehhee...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije