Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Marija zasula kritikama Lučana, on uzvratio: 'Dao sam sve od sebe'

Foto: RTL
1/8
18.02.2020.
u 21:10

Kruške u crnom vinu sa sladoledom bile su ponuđene za desert, a od svega na tanjuru Mariji je odgovarao samo sladoled.

U utorak navečer 'Večera za 5 na selu' kuhala se kod Lučana, koji je u početku imao malu tremu, no na kraju je sve prošlo dobro pa je sa 31 bodom prešao u vodstvo.

Lučano Ferenčić bio je vrlo uzbuđen što će svoje nove prijatelje ugostiti na večeri pa je tako u početku imao malu tremu, a to su i sami gosti primijetili. Bez obzira na to domaćin im je pripremio pravu istarsku rapsodiju te im ponudio tradicionalne recepte tog kraja. Pijat s trukinjom - tanjur istarske maneštre bio je ponuđen za predjelo.

„Maneštra je bila jako finog okusa i to me podsjetilo na maneštru kakvu su naše none kuhale“, kazala je Aleksandra. Maneštra se svima jako svidjela, osim Mariji koja smatra da to nije bilo primjereno predjelo.

Foto: RTL

Za glavno jelo Lučano je napravio istarski žgvacet s domaćim fužima te je jelo nazvao - Rebra na padelu. „Glavno jelo je bilo odlično! Meso je bilo mekano, a fuži točno onako kako ja volim“, priznala je Elisabetta. A dok su i ostali gosti hvalili Lučanovo jelo, Mariji opet nije bilo po volji.

„Trebao je maknuti i odvojiti meso od kosti“, rekla je Marija, a Adil je zaključio da ona samo traži razloge za davanje niske ocjene.

Kruške u crnom vinu sa sladoledom bile su ponuđene za desert, a od svega na tanjuru Mariji je odgovarao samo sladoled! Cijelu večeru Lučano je upotpunio glazbenim iznenađenjem pa su svi zajedno zapjevali i zaplesali uz harmoniku.

Nakon prave istarske večere i fešte stigao je red na ocjenjivanje. Marija je Lučanu dala ocjenu 7 jer joj se nije svidio desert, baš kao ni Adilu koji mu je iz istog razloga dao ocjenu 6.

Foto: RTL

Aleksandra mu je dala osmicu jer joj se nije svidio cimet u desertu, a Elisabetta je Lučana počastila čistom desetkom! „Večera je bila fenomenalna. Baš je pogodio moje okuse i sve je bilo odlično i za deset plus!“ Tako je domaćin Lučano zaradio 31 bod i time prešao u trenutno vodstvo.

„Nakon napornog dana zahvalan sam da je večer prošla u lijepom tonu. Dao sam sve od sebe i mislim da sam zadovoljio svačiji apetit. Tanjuri su bili prazni, znači odradio sam dobar posao“, zaključio je Lučano. Sutra kuha Marija, a što će ona pripremiti svojim gostima – pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HelenSE97
HelenSE97
21:58 18.02.2020.

Vгijеmе jе dа nađеtе stаbilnu djevojкu. Оvdjе čeкa рunо samоhгanih dama > WWW.KISSTOK.COM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije