Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od infarkta

Umro Dave Legeno, glumac iz filmova o Harry Potteru

Dave Legeno
Foto: Youtube Screenshot
1/2
12.07.2014.
u 08:36

Osim u tri filma o Harry Potteru Legeno je glumio i u filmovima 'Snjeguljica i lovac' i 'Batman: Početak'.

Dave Legeno britanski glumac poznat po ulozi Fenrira Greybacka u filmovima o Harry Potteru preminuo je od infarkta, javlja AP a prenosi ABC News. Bilo mu je 50 godina.

Vijest o njegovoj smrti u petak je potvrdio njegov menadžer. Glumčevo tijelo u djelomično raspadnutom stanju pronašli su planinari u nedjelju ujutro u pustinjskom parku u Death Valleyu u Californiji. Na njemu nije bilo znakova nasilja.

Osim u tri filma o Harry Potteru Legeno je glumio i u filmovima 'Snjeguljica i lovac' i 'Batman: Početak'.

>> Radcliffe ne želi ponovno glumiti Harryja Pottera

Ključne riječi

Komentara 2

TA
tatarata69
01:48 13.07.2014.

Dragi moji novinari, "Dave Legeno has died from heatstroke" ne znači da je dotični gospodin preminuo od srčanog udara. Znate, prepisivanje isto zahtjeva pažnju posebno ako su uključene i prevodilačke vještine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije