Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunjena

Uma Thurman: Nikada nisam bila sretna u ljubavi kao sada

uma thurman
pixsell
04.01.2012.
u 15:25

Uma je priznala da se sve do 35. godine osjećala jako čudno, ali da joj je gluma pomogla da se osjeća zadovoljnije sobom

Glumica Uma Thurman otkrila je da nikada nije bila sretnija u svom ljubavnom životu nego što je trenutačno. Glumica je bila u braku s Garyjem Oldmanom i Ethanom Hawkeom, a sada je u vezi s Arpadom Bussonom, s kojim je bila prekinula 2009. nakon dvije godine veze. Par se pomirio prošle godine, a Uma ne skriva da je vrlo zadovoljna svojim privatnim životom.

– Voljela bih nešto podijeliti s drugima o svojem ljubavnom životu. Sada sam sretnija nego što sam bila godinama. Nastojim imati što mirniji privatni život – rekla je 41-godišnja glumica.

Uma je priznala da se sve do 35. godine osjećala jako čudno, ali joj je gluma pomogla da se osjeća zadovoljnije sobom.

Ključne riječi

Komentara 1

M3
Miške 3
08:10 13.01.2012.

Lijepa glumica laže, da pobudi pažnju. Najbolje u seksu su lijepe mlade konobarice, ne glumice. One samo glume.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije