Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
započinje sezona

Uložili milijune u uređenje Aquariusa na Zrću

Aquarius
Foto: Aquarius
22.05.2014.
u 11:24

Aquarius na Zrću svoja vrata otvara 5. lipnja nastupa tradicionalnim Zrće Spring Breakom, kako bi ova sezona bila što bolja, klub je ju preuređenje potrošio nekoliko milijuna kuna.

Još samo nekoliko dana ostalo je do otvorenja ljetne sezone. Aquarius na Zrću svoja vrata otvara 5. lipnja nastupa tradicionalnim Zrće Spring Breakom, kako bi ova sezona bila što bolja, klub je ju preuređenje potrošio nekoliko milijuna kuna.

U projektu, koji je osmislio i vodi zagrebački arhitekt Christian Rendulić iz studija Arhikultura, posebna se pozornost pri preuređenju posvetila najzahtjevnijim, elitnim gostima kluba.

Uz veliki bazen, terasu s pogledom na more te futuristički DJ pult, gradi se i šest „cabana“, odnosno zasebnih separea ili kućica, od kojih svaka ima svoj jacuzzi i osobnog konobara.

Cabane opremljene vlastitim hidromasažnim bazenom u staklu, nalaze se dovoljno blizu DJ pulta da se nesmetano može uživati u glazbi i atmosferi kluba, no ipak su dovoljno udaljene kako bi VIP gosti mogli imati svoju privatnost.

Veliki bazen koji ima amfiteatarski izgled od ovog ljeta u ponudi će imati i stolove u vodi, pa će gosti kluba svoja omiljena pića moći pijuckati u plićem dijelu bazena i tako uživati u vrhunskoj glazbi te se ujedno rashladiti u vrućim ljetnim noćima.

>>DJ Axwell oduševljen Zrćem: Hvala na ludoj energiji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije