Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvih sto za 160 kn

Ulaznice za koncert Zaz u pulskoj Areni krenule u prodaju

zaz
PR
22.05.2013.
u 13:21

Danas u podne počela je prodaja ulaznica preko Eventima i www.eventim.hr-a. Prvih sto vjernih i brzih obožavatelja organizator je pripremio sto ulaznica po posebnoj cijeni od 160 kuna!

Francuska pjevačka atrakcija Zaz koja je osvojila obožavatelje singlom \"Je Veux\" ponovno dolazi u Hrvatsku 14. kolovoza u jedan od najljepših amfiteatara na svijetu – pulsku Arenu.

Danas u podne počela je prodaja ulaznica preko Eventima i www.eventim.hr-a. Prvih sto vjernih i brzih obožavatelja organizator je pripremio sto ulaznica po posebnoj cijeni od 160 kuna!

Nakon što se taj limitirani broj karata rasproda, cijene ulaznica će do dana koncerta biti sljedeće:

220 kn parter - stajanje

240 kn tribina - slobodno sjedenje

280 kn vip loza – sjedenje

NA DAN KONCERTA cijene će biti uvećane za 20 kuna.

240 kn parter

260 kn tribina

300 kn vip loža

Koncert počinje u 21 sat.

Francuska pjevačica lani je održala koncert u velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Zaz, pravim imenom Isabelle Geffroy, bila je oduševljena dočekom koji joj je priredila hrvatska publika te ni ove godine, pjevačica i njezin management, ne skrivaju zadovoljstvo jer se u sklopu svog glazbenog putovanja vraćaju u naše krajeve.

Koncert je bio rasprodan pa svi oni koji nisu uspjeli kupiti ulaznice za zagrebački koncert, 14. 8. imaju prilike uživati u njenim starim, ali i novim pjesmama objavljenim na netom objavljenom albumu „Recto Verso“ (Sony Music/Menart) koji je već u prvom tjednu prodaje ušao na listu najprodavanijih inozemnih albuma. Album je najavljen singlom \"On Ira\".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije