Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije uzeo 'Ace of Spades'

Uhićena četiri dilera u istrazi o smrti Philipa Seymoura Hoffmana

Philip Seymour Hoffman
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/9
05.02.2014.
u 08:04

I dok se policija bavi uhićenjima zbog Hoffmanove smrti, najveće zvijezde Hollywooda dolaze u dom njegove bivše partnerice i njihove djece kako bi izrazili saučešće. Mimi O'Donnell sprema pogreb...

Philip Seymour Hoffman nije umro od nove vrste heroina, koji se nedavno pojavio na američkom tržištu , objavljeno je nakon što je policija uhitila dilera za kojeg se vjeruje da je Hoffmanu prodao dozu koja ga je koštala života. Osim njega, uhićeno je još troje ljudi za koje se vjeruje kako imaju veze s Philipovom smrti. Iako heroin koji je pronađen kraj glumčevog mrtvog tijela nije sadržavao fentanil, moguće je da je sadržavao neki drugi smrtonosni sastojak.

Brojna uhićenja

Spomenuti heroin s fentanilom, ulično poznat u SAD-u kao 'Ace of Spades', uzrokovao je u posljednje vrijeme 22 predoziranja u SAD-u. Navodno je policiji jedan ovisnik dojavio imena i adrese dilera kod kojih je viđao Hoffmana. Kako policija istražuje mobitele i kompjutere, dolazi se do saznanja o tome kako je glumac kupovao drogu te koliko se O'Donnell trudila da ga spasi.

Navodno je prije smrti Hoffman podigao 1200 dolara te novac u vrećici odnio dvojici muškaraca. Bio je uznemiren i znojan.

Priprema se pogreb

I dok se policija bavi uhićenjima zbog Hoffmanove smrti, najveće zvijezde Hollywooda dolaze u dom njegove bivše partnerice i njihove djece kako bi izrazili saučešće. Stigli su tako kod Mimi O'Donnell i Ethan Hawke, Joaquim Phoenix, Bobby Cannavale, Justin Theroux, Cate Blanchett te Annie Leibovitz. Svi su u suzama izlazili iz doma kostimografkinje. Mimi je glumca prije nekoliko mjeseci izbacila iz zajedničkog doma, no ostali su u kontaktu. Očajnički mu je htjela pomoći da bude čist, prvenstveno zbog njihovo troje djece. No, nije joj uspjelo te umjesto toga priprema pogreb, koji bi se trebao održati u petak u New Yorku.

Komentara 3

ZB
zbuniceva
11:26 05.02.2014.

Mi s pivom u ruci iz Zagorskog dućana nemremo prokužiti kak najmoćnija država i vojska na svijetu koja tak profi pobjedjuje u svim ratovima pa i ovom zadnjem protiv terorizma gubi desetljećima onak diletantski nesposobno ko pijana selska momčad treća liga zapad u ratu protiv narkotika? Da neznam o kome je riječ mislili bi da je ovaj krasan glumac umro u Zimbabwe-u ili nekoj afričkoj državičici da ne spominjemo friška ratna žarišta. Srbi malo malo pohapse stotine svojih dilera ali ni to nije rješenje kad moraju opet isto raditi, očito samo maknu s tržišta jednu ekipu da bi došla ili ojačala druga. Sve samo ne legalizacija je moto današnjice, grobovi se svakodnevno kopaju a male državičice ko mi isto kao i jedina preostala supersila izgleda jadno i bespomoćno već desetljećima.

ZB
zbuniceva
11:31 05.02.2014.

Sad je komentiral Štef veli uzalud svi ti NSA špijuni i Snowdeni i tajne službe. Sve snimaju, sve špijuniraju, veliki brat sve prati a nezna da se po centru New Yorka heroin trži o to ovakovim zvijezdama već godinama naa kile ko da je Zagorski kiseliš.

LI
liliZG
12:04 05.02.2014.

zato ja predlažem da naša slavonska polja zasadimo sa onom zelenom travom kao i češka a na drugu polovicu uzgajamo organsko povrće isključivo za tržište europske unije.... i vjerujte mi nakon, godine dana bili "mala švicarska", kak smo i počelii , prije nego nas smlavili do banana državice..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije