Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piers Morgan odlazi

Ugledni voditelj ostao bez talk showa: Bolno razdoblje loše gledanosti

Piers Morgan
Foto: Francesco Guidicini/NI Syndication/PIXSELL
24.02.2014.
u 15:26

Piers Morgan više neće biti u prime time terminu CNN-a. Poznata televizijska kuća objavila je da nakon tri godine ukida 'Piers Morgan Live'...

Piers Morgan više neće biti u prime time terminu CNN-a. Poznata televizijska kuća objavila je da nakon tri godine ukida 'Piers Morgan Live'. Show uglednog britanskog novinara nije uspio naći put do gledatelja i konkurentske kabelske televizije redovito su ga pobjeđivale u borbi za gledanost.

- CNN potvrđuje da se show ukida. Datum posljednjeg emitiranja mora se još odrediti, poručili su iz te televizije. U emisiji je Piers zamijenio Larryja Kinga još 2011. godine, a pokazalo se to kao veliki izazov kojem nije dorastao. Bez obzira na sličan format, njegov show nije privlačio publiku. Za New York Times Morgan je izjavio kako je to bio bolan period slabe gledanosti.

>>Voditeljska zvijezda CNN-a Piers Morgan po četvrti put tata

Ključne riječi

Komentara 1

DA
davos24
18:53 24.02.2014.

To sigurno nema veze s tim što je otvoreno u emisiji podupirao anti-weapons act i kritizirao kitove s wall streeta. Često sam gledao, odličan je bio pogotovo epizoda sa Michael Moore-om

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije