Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planiraju i brak?

Udovac Žuži Jelinek novu ljubav upoznao na Žužinu sprovodu

Milorad Ronkulin
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
15.02.2017.
u 18:16

Bivši sudac Milorad Ronkulin primjer je kako za ljubav nikada nije kasno, u 96. godini se zaljubio u 30-ak godina mlađu damu Gogu

Milorad Ronkulin, udovac modne stilistice, životne savjetnice i spisateljice Žuži Jelinek, koja je preminula u siječnju prošle godine u 96. godini, ponovno ljubi.

Njegova je nova izabranica Goga, dama u 60-im godinama koju je 97-godišnji Milorad upoznao na Žužinu sprovodu. Bivši sudac pravi je primjer kako za ljubav nikada nije kasno, a fotografi su sretni par primijetili u romantičnoj šetnji centrom Zagreba. Ni zagrebačko sivilo ni hladnoća novom paru nisu bili prepreka da se prošetaju zajedno, a udovac Ronkulin navodno se planira i treći put oženiti, upravo za Gogu. Milorad Ronkulin bio je četvrti suprug slavne Žuži i u braku su bili punih 16 godina.

Poznata dizajnerica i kolumnistica pretkraj života bila je smještena u domu za stare i nemoćne osobe, gdje ju je Milorad često posjećivao. Znala je reći da je s njim živjela lijepu starost.

Iako protekle tri godine nije živio s njom zbog obiteljskih razmirica, no dok je bila u svojem stanu, njih su dvoje svakodnevno zajedno ručali i večerali te se uveseljavali sitnicama. Žuži se za Ronkulina udala s 80 godina, a često je znala reći: – Ljubavnike sam imala, ali nisam varala u braku. Previše je komplicirano imati život s dvojicom. Samo mi je žao što sam toliko odbijala muškarce. Žene, zato si priuštite svakoga da se ne biste kajale.

U intervjuu koji je dala Večernjaku Žuži je rekla da je udaja vrlo važna stvar i kroz smijeh dodala: – Ja sam se udavala četiri puta, legalno. A ilegalno tko zna koliko.

>> Obdukcija pokazala da je smrt Žuži Jelinek bila prirodna 

>>Njih više nema, otišli su simboli odrastanja generacija

Ključne riječi

Komentara 2

SL
slivnevode
01:42 16.02.2017.

Oprostite ali zar se to vi nama svima rugate u lice? O kakvoj ljubavi 96-togodišnjaka i 60-togodišnjakinje vi pričate?! Tko više vjeruje u bajke? Mene kao čitatelja ovakvi naslovi vrijeđaju! I još kad naglase da su se upoznali na Žužinom sprovodu! Pa gdje im je poštovanje prema toj ženi?!

Avatar ciklama
ciklama
21:14 15.02.2017.

Žuži je bila genijalka, a neka nam i Milorad poživi još puno ugodnih ljubavnih godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije