Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa alexis

Udala se slavna slatkica, nitko nije ni znao!

alexis bledel
Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL
06.08.2014.
u 22:48

Slavna slatkica iz Gilmoricea, Alexis Bledel, udala se u tajnosti za glumca Vincenta Kartheisera, najpoznatijeg po ulozi u seriji 'Mad Man'...

Slavna slatkica iz "Gilmoricea", Alexis Bledel, udala se u tajnosti za glumca Vincenta Kartheisera, najpoznatijeg po ulozi u seriji "Mad Man". Prema pisanju E!Onlinea, par se još u lipnju vjenčao u Kaliforniji. Bili su zaručeni od ožujka 2013. godine, a oboje su prvi put uronili u bračne vode.

Budući da vezu drže samo za sebe, rijetki su oni koji su znali da su se Vicent i Alexis vjenčali. - Oni su sjajan par. Oboje su realni, odgovorni i imaju jake obiteljske veze. Glumci su otkad znaju za sebe, tako da razumiju taj posao - otkrio je prijatelj sretnog para.

>>Mila Kunis glumit će u erotskom hitu "Pedeset nijansi sive"?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije