Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjegla na havaje

Udala se prošle godine, a već se šuška o rastavi: Britney Spears i suprug više ne nose prstenja

Foto: Instagram
1/9
31.03.2023.
u 20:40

Šuškanja su navodno počela početkom ožujka kada je Britney objavila video s plaže u Meksiku, a pratitelji su objavu shvatili kao znak da nešto ne valja u braku

Pjevačica Britney Spears (41) sa svojim je dugogodišnjim menadžerom Cadeom Hudsonom privatnim avionom otišla na Havaje, no bez supruga Sama Asgharija. Daily Mail piše kako je pjevačica pri izlasku iz automobila, a prije ulaska u privatni avion viđena bez vjenčanog prstena na ruci, a samo nekoliko dana nakon što je pjevačica otputovala na Havaje, Asghari je također viđen bez prstena u blizini njihove kuće.

Britanski medij piše kako postoje znakovi da je brak Spears i Asgharija pred raspadom te da se već neko vrijeme par suočava s problemima zbog čega je navodno Britney sada pobjegla na Havaje na odmor. 

Pjevačica se pratiteljima javlja na društvenim mrežama gdje je podijelila video iz privatnog aviona, ali i s plaže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Šuškanja su navodno počela početkom ožujka kada je Britney objavila video s plaže u Meksiku. 

- Meksiko, prije nego što sam se udala, bila sam tako sretna tamo! - napisala je Britney uz video nje i supruga kako se zabavljaju na plaži, a pratitelji su je upitali znači li to da Britney više nije sretna. 

Obožavatelji već neko vrijeme brinu za njezino zdravlje i sreću, pogotovo nakon ispada u jednom restoranu u LA-u. Britney je na večeri bila sa suprugom Samom Asgharijem koji je zbog njezinog ponašanja napustio restoran. Pjevačica koja je, kako tvrde fanovi, usred manične epizode koja traje već neko vrijeme, snimljena je u prepunom restoranu. Mnogi su je odmah prepoznali i počeli snimati. Kada je primijetila da je ljudi snimaju, Spears je navodno doživjela slom. Očevici tvrde da je počela vikati i pričati besmislice, te nitko nije mogao razumjeti što pokušava reći. Asgharija je to uzrujalo pa je otišao iz restorana, a po Britney je došao tjelohranitelj, koji se kasnije vratio platiti račun. 

Internet je pun teorija o pjevačičinom mentalnom zdravlju, neki tvrde da je, zbog godina koje je provela pod očevim skrbništvom i zbog lijekova koje je morala uzimati, kada se napokon oslobodila, prestala s terapijom i opet izgubila kontrolu nad sobom. 

Otkako se Spears oslobodila 13-godišnjeg skrbništva pod kojim ju je njen otac, Jamie Spears, držao, nastavlja na društvenim mrežama iskreno pratiteljima govoriti o traumama koje joj je to ostavilo, te o mučnim situacijama koje je morala trpjeti sve te godine.  Usporedila se s glumicom i pjevačicom Jennifer Lopez rekavši da bi voljela vidjeti nekoga tko će reći Jennifer Lopez da "sjedi osam sati dnevno sedam dana u tjednu... bez auta". 

"Voljela bih vidjeti menadžerski tim kako kaže Jennifer Lopez da prođe kroz ono kroz što sam ja prošla. Što mislite što bi ona učinila? Njezina obitelj to nikada ne bi dopustila", dodala je. Istaknula je i da je njoj njezin tim za osiguranje govorio da stoji kući te da joj nisu dali nimalo privatnosti, čak su je gledali dok se presvlačila i tuširala. 

VIDEO Gwyneth Paltrow oslobođena krivnje za nesreću i dobila 1 dolar, muškarcu poželjela 'svako dobro'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije