Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodarica zla

Učinili su Angelinu toliko opakom da je plašila djecu na setu

gospodarica
Foto: Promo
1/5
31.05.2014.
u 20:00

Modernu verziju “Trnoružice” A. Jolie snimila je jer je htjela biti u filmu koju će gledati njezina djeca

Na jučerašnju 55. obljetnicu jednog od najljepših Disneyevih animiranih filmova “Trnoružica” u širu distribuciju će biti puštena nova filmska ekranizacija te slavne francuske bajke. I veliki i mali znaju priču o dobroj vili koju kralj zaboravi pozvati na krštenje princeze Aurore i čije srce progriženo mržnjom proklinje djevojčicu da će umrijeti na svoj 16. rođendan tako što će se ubosti na vreteno.

“Gospodarica zla”, koja u naša kina dolazi u četvrtak, pomalo je izmijenjena verzija bajke o zloj vili, ali zadržava osnovnu nit vodilju - mržnja i želja za osvetom pokušavaju nadjačati ljubav i dobro. U glavnoj je ulozi, što već i vrapci na grani znaju, Angelina Jolie. Glumica se odmah uključila u projekt, čak i kao koproducentica jer, priznala je, zla vila najdraži joj je lik još iz djetinjstva.

- Htjela sam i snimiti film u kojem će me napokon moći gledati moja djeca - priznala je Angelina. A jednom od njih ‘sredila’ je i posao na setu. Malena Vivienne odigrala je ulogu princeze Aurore kao djevojčice. Princezu u tinejdžerskim danima igra talentirana Elle Fanning kojoj je ovo prva suradnja s Angelinom Jolie, ali već je igrala s njezinim partnerom Bradom Pittom u “Neobična priča o Benjaminu Buttonu”.

Iako su kostimografi i šminkeri za ulogu zle vile htjeli istaknuti Angelininu prirodnu ljepotu, ona je inzistirala da izgleda strašno i opasno kao što je lik u originalu zamišljen. To joj je očito uspjelo, jer priznala je, jedino je se njezina Vivienne na setu nije bojala. Sva druga djeca koja su surađivala na filmu plakala bi kada bi im se Angelina obratila.

Komentara 2

MI
Milkica
07:59 01.06.2014.

Na jučerašnju obljetnicu bit će puštena... Lana Čulig ima malih problema s vremenom.

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
22:18 31.05.2014.

nisu je trebali našminkati da izgleda strašno...dovoljno je anoreksična kao kostur da plaši i odrasle, ne samo djecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije