Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK AVANTURE

U2 uhvaćeni na Stradunu

U2
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/13
12.08.2016.
u 10:00

Adam Clayton i The Edge sa suprugom su razgledali znamenitosti Dubrovnika koje Clayton kao stari gost odlično poznaje

Pokušaj U2-ovaca Adama Claytona i The Edgea da se u Dubrovnik u srijedu navečer ušuljaju neopaženo nije urodio plodom. Naš fotoreporter uhvatio ih je dok su se gradom šetali u društvu članova obitelji i prijatelja. Basist Adam Clayton pokušao se sakriti od bliceva fotoaparata, a gitaristu The Edgeu nije smetalo što su ga fotoreporteri uočili.

Kako je u Dubrovniku već bio, Clayton je preuzeo ulogu vodiča i svoje društvo vodio Stradunom i zidinama objašnjavajući im povijest grada. Tijekom šetnje nije ispuštao ruku svoje voljene supruge, brazilskog modela Mariane Teixeire De Carvalho, s kojom je u braku tri godine.

Nakon razgledanja grada i male lekcije iz povijesti, Adam je Edgea, njegovu suprugu Morleigh Steinberg te kći Hollie Evans i njezina supruga Jamieja odveo na večeru u jedan od restorana na Stradunu, a poslije finih zalogaja i dobre kapljice vratili su se na Edgeovu jahtu “Cyan” i otplovili prema Cavtatu, gdje su i jučer bili usidreni.

Na 48-metarskoj jahti vrijednoj 125 milijuna kuna društvo će još neko vrijeme ploviti našim vodama, a potom će otploviti u Grčku. Naši ugostitelji nisu se pohvalili kod koga su slavni gosti večerali.

Bend inače često ljetuje zajedno pa čudi kako im se tijekom odmora u Hrvatskoj nije pridružio i frontmen Bono Vox, ali još stigne.

>> U2-ovci plove oko Hvara na The Edgeovoj 125 mil. kn vrijednoj jahti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije