Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trud se isplatio

U2 je u prošloj godini zaradio vrtoglavih 580 milijuna kuna

u2
Reuters
28.02.2010.
u 16:54

Grandiozna turneja irske rock skupine nazvana "360 stupnjeva" momcima se očito isplatila jer su 580 milijuna kuna zaradili samo u Sjedinjenim Državama

Sudeći prema zaradi irskih rokera, grupe U2, čini se kako im se trud oko prošlogodišnje spektakularne turneje “360 stupnjeva” isplatio. Samo u Sjedinjenim Državama prošle godine zaradili su vrtoglavih 580 milijuna kuna, što je dvostruko više od bilo kojeg drugog izvođača. Kako je objavio magazin Bilboard, Bono Vox i njegova grupa od prodanih albuma, koncertne turneje i ostalih autorskih prava zaradili su dvostruko više od pjevača Brucea Springsteena, koji je na ovoj Bilboardovoj ljestvici sa 290 milijuna kuna zarade završio na drugom mjestu. Madonna je u prošloj godini zaradila oko 235 milijuna kuna i tako se našla na trećem mjestu, a grupa AC/DC sa 220 milijuna kuna završila je na četvrtoj poziciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije