Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modno druženje

U ženski modni raj Skoko smjestio dečke u blještavim gaćicama

'14.06.2013., Bol - Na poznatoj plazi Zlatni rat odrzana je treca vecer cetvrtog izdanja ljetnog modnog dogadjanja Perwoll Fashion.hr cruise collection. Revija Ivica Skoko.  Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: 'Borna Filic/PIXSELL'
1/7
15.06.2013.
u 21:00

Na završnoj večeri Perwoll Fashion.hr Cruise Collectiona u Bolu na Braču predstavili su se dizajneriAleksandar Žarevac, Pavla Aleksić, mladi gosti iz Slovenije Young and Squat i veteran Ivica Skoko

Da azurne plaže prizivaju djevojke u lahorastim tunikama, ljetnim haljinama i kupaćim kostimima pokazala je završnica Perwoll Fashion.hr Cruise Collectiona gdje je većina dizajnera i o modi razmišljala kao o poruci iz raja! Na pisti Zlatnog rata svoje su modele pokazali Aleksandar Žarevac, Pavla Aleksić, gosti iz Slovenije Young and Squat i na samom kraju Ivica Skoko.

Veteran Skoko dao je seriju dugih ženstvenih haljina i modela bež tonova sitnog monokromnog uzorka, od svile čiji nabori daju otmjeni pad, nudeći finu ljetnu eleganciju. Reviju je otvorila manekenka u bijelom svjetlucavom bikiniju preko kojeg je lebdio \"anđeoski\" bijeli ogrtač. Publika je glasno odobravala! Skoko je obećao iznenađenje i dao ga je: dva je muška modela odjenuo u bijele gaćice posute sitnim svjetlucavim, zlatnim uzorkom. U njih je sprijeda zataknuo prozračne košulje koje otraga raskošno padaju, dokazujući svoju svilenu ili finu pamučnu, raskošnu skupoću.

Šteta je da se Aleksandar Žarevac odlučio pokazati samo kolekciju kupaćih kostima. Svi se još sjećamo njegove startne kolekcije crno-bijelih haljina koje su dokaz da izvrstan dizajn nikada ne izlazi iz mode. Serija crnih i crno-bijelih kupaćih kostima kod kojih izmjena crnih i bijelih zona daje grafičku igru, nosi i dalje duboku autorovu povezanost sa ženstvenošću iskazanu retromodom. Puno su moderniji kostimi od crne likre sastavljeni gotovo samo od vrpci koje tijelu daju posebnu erotičnost.

– Mi smo se igrali našim logotipom Young and Squat. Svaki od nas 11 iz grupe napravio je jedan outfit i tako je nastala kolekcija – kaže Petar Mavrin, jedan iz grupe koja je ostala dosljedna svom tamnom urbanom izrazu. Crno-bijele kombinacije akcentuirane su neonskim, odnosno tehno bojama koje \"squatovci\" nazivaju eklektičnima radi njihove razorne kolorističke snage. Gradeći modele slojevima apstraktno oblikovanih ploha i voluminoznim dodacima njihovi \"outfiti\" postaju modnim art objektima!

Pravi je dobitak završnici modne pustolovine na Zlatnom ratu osigurala Pavla Aleksić, dizajnerica koja odnedavno na listi pobjednica natječaja \"The Future of Fashion\", u organizaciji \"Who\'s Next-Prêt-à-Porter\" i međunarodne modne platforme \"Arts Thread\"! Svilenim kombinezonima dala je novi smisao. Osnovnu njihovu formu dopunila je lelujavim elementima, i to srastanje elemenata dalo je novu ljepotu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije