Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav se rasplamsala

U završnici serijala 'Ljubav je na selu' pale čak dvije prosidbe!

ljubav je na selu
Foto: RTL
1/14
23.03.2016.
u 21:30

Miha je odmah na početku epizode iznenadio i pomalo šokirao Marijanu Batinić, otkrivši joj da mu treba pomoć oko odabira prstena

Završna emisija 'Ljubav je na selu' završila je baš kako i nalikuje najromantičnijoj seriji na RTL-u – sretnim završetkom!

Miha je odmah na početku epizode iznenadio i pomalo šokirao Marijanu Batinić, otkrivši joj da mu treba pomoć oko odabira prstena. Naime, Miha je odlučio zaprositi Saru, a Marijana mu je objeručke pomogla u potrazi za ljubavnim 'pečatom'. 25-godišnjem Slavoncu nije bilo lako pri odabiru, no uz pomoć Amorove vile uspjeli su pronaći zaručnički prsten koji je odlučio pokloniti Sari.

Došao je trenutak za uživanje, nakon napornih poslova na farmi, farmeri su se napokon mogli malo zabaviti i opustiti, pa ih je produkcija dovela na sunčani Brač u prekrasnu vilu. Putovanje je prošlo u veselju, a cijela ekipa odlično se zabavila putujući zajedno do Brača, a na trajektu su sreli i prošlogodišnjeg kandidata, farmera Danka Bezmalinovića!

Kada su stigli na Brač, Mihu i Saru dočekala je Marijana pred vilom. Na pitanje planiraju li svadbu, Miha je odmah odgovorio da planira, ali da mu nedostaje kuma, pa je Marijana rekla ako do toga dođe, da će im ona biti kuma. Nakon što su svi pristigli u vilu zagrljeni, farmeri i cure su se udobno smjestili. Nikolina je odmah komentirala da je krevet idealan 'za napraviti unuke Goranovom tati!'

Kandidati su se opustili u bazenu vile, a za to vrijeme Mihael je odlučio zaprositi Saru! Romantično ju je dočekao na stijeni uz more te kleknuo pred nju i zaprosio je, a ona je pristala! Marijana, koja ih je gledala iz prikrajka, rasplakala se od sreće, a novopečeni zaručnici s osmijehom su se vratili ostatku ekipe te im otkrili veselu vijest! Žigo je odmah čestitao Mihaelu i rekao da će biti najbolji svat!

No onda je uslijedilo još jedno iznenađenje! Nikolina je kleknula i pred svima zaprosila Špehara, a umjesto prstena, poklonila mu je košulju na kojoj je pisalo 'Zagorski zet' ! 

Goran je, naravno, pristao, pa čestitanju nije bilo kraja s obzirom da su se čak dva para zaručila, a Žigo im je zaželio 19-ero djece! Uslijedio je tulum za pamćenje u kojem je većina momaka završila obučena u bazenu! Tako je u smijehu, veselju i ljubavi završila šesta sezona najromantičnije emisije 'Ljubav je na selu', a ovakav ishod ne bi osmislili niti najbolji scenaristi popularnih telenovela!

>>Krenule prijave za novu sezonu 'Ljubav je na selu'!

>>Nakon Ljubavi na selu novi izgled, brak, zaruke u Parizu i Imotskom te dvoje mališana

Ključne riječi

Komentara 6

MR
MRUDante
08:21 24.03.2016.

glupo...gluplje...ljubav na selu.

Avatar humbaba
humbaba
09:17 24.03.2016.

poromećeno

TO
tovaravot
00:50 24.03.2016.

zabava za glupane i maloumne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije