Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedno iznenađenje

U večerašnjem finalu showa 'Život na vagi' otkrit će se i tajni finalist

Foto: RTL
1/14
04.01.2024.
u 16:15

Prošlo je pet mjeseci otkako su natjecatelji ušli u ovaj program, a danas će na finalnom vaganju neki prvi put stati na vagu dok će nekima to ipak biti druga šansa da pokažu svoju promjenu.

Omiljeni televizijski show 'Život na vagi', točnije njegova sedma sezona, približio se svome kraju. Finalna emisija, u kojoj ćemo otkriti tko je bio 'najveći gubitnik', odnosno tko je izgubio najveći postotak tjelesne mase i tko će kući otići s novčanom nagradom, zakazana je za četvrtak u 20:15 sati. U ovoj epizodi vidjet ćemo već poznata lica te otkriti koji je finalist bio najbolji te tko će odnijeti 20.000 eura, ali i tko je od nefinalista napravio najbolji rezultat i osvojio 7500 eura. Osim toga, saznat ćemo i tko je tajni finalist.

Naime, prošlo je pet mjeseci otkako su natjecatelji ušli u ovaj program, a danas će na finalnom vaganju neki prvi put stati na vagu dok će nekima to ipak biti druga šansa da pokažu svoju promjenu. 

VEZANI ČLANCI

U današnjoj epizodi 'Života na vagi' prvo će se vagati nefinalisti koji se bore za nagradu od 7500 eura, a potom će na scenu stupiti finalisti u borbi za 20.000 eura. A na tom njihovu putu, prvo u Lipi pa na Brijunima i onda kad su izašli iz showa, pomogli su im najviše treneri Mirna i Edo, njihova najveća podrška u proteklih stotinjak dana. 

- Iako imam iskustva sa 'Životom na vagi', to zapravo ništa ne znači jer je svaka sezona posebna i rekao bih nezaboravna. Ja ću najviše pamtiti Brijune, to je bilo zaista nešto posebno - rekao je Edo, a Mirna dodala:

-  Mene je najviše dirnulo što se rodilo toliko novih divnih prijateljstava i zaista mi je drago vidjeti što jedni druge toliko podržavaju jer svi rade za isti cilj i svima im želimo da što dulje ostanu o ovakvom izdanju u kakvom ćete ih danas imati priliku vidjeti.

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije