Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUD BAŠ SAD

U Varšavi postavljena zvijezda Romana Polanskog

Roman Polanski
AFP
06.10.2009.
u 16:46

Slavni redatelj koji u Švicarskoj čeka izručenje SAD-u po osudi za silovanje maloljetnice u svojoj je domovini ovjenčan zvijezdom na pločniku.

Dok u zatvoru u Švicarskoj, nakon što mu je odbijena jamčevina, Roman Polanski čeka odluku o izručenju u SAD, gdje ga već desetljećima čeka zatvorska kazna zbog seksa sa 13-godišnjakinjom, slavni redatelj doživio je iznimnu počast u svojoj domovini.

Na Stazi slavnih u Varšavi uvršten je (s još 11 filmskih "besmrtnika", poput Marilyn Monroe, Woodyja Allena i Penelope Cruz) među najveća filmska imena, a pored postavljene zvijezde zapisan je ne baš zgodno odabran citat samog Polanskog: "Meni ništa nije previše šokantno".

Ključne riječi

Komentara 5

IK
ime korisnicko
18:24 06.10.2009.

Pa mu nece biti sokantno niti kad zavrsi u zatvoru.

OB
-obrisani-
15:48 08.10.2009.

Opšte je poznato da je Poljska krcata pedofilima , tako da nebi čudilo i da mu dignu spomenik !

BT
bili-tartuf
17:34 08.10.2009.

to \"silovanje\", su prijavili roditelji od divojke, koja je bila obozavateljica Polanskog, i sa 14 godina, izgledala ala-20 godisnjakinja,... jedina greska je bila cá je Roman nije pita osobnu-kartu prije.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije