Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludi uljez

U tajnosti živio u dvorištu glumice Ellen Page, donio si je i krevet

ellen
Foto: Pixsell
07.02.2015.
u 23:15

Dillard si je stvorio tajni dom pod glumičinom nadstrešnicom gdje je parkirala auto. Ondje je imao krevet, mobitel, laptop, iPod i lulu za pušenje marihuane.

Američko-kanadska glumica Ellen Page na sudu je ishodila zabranu pristupa sumanutom Jordanu Dillardu koji je živio u njezinu dvorištu a da Ellen to nije znala sve do ovog utorka. Dillard si je stvorio tajni dom pod glumičinom nadstrešnicom gdje je parkirala auto. Ondje je imao krevet, mobitel, laptop, iPod i lulu za pušenje marihuane.

Stvari je donio dok je 27-godišnjakinja zbog puta nekoliko dana izbivala iz kuće. Page je nametljivca uočila kada joj je počeo kucati po prozoru i pokušao ući u kuću. Kada su policajci došli po Dillarda, rekao im je da je Ellen draga osoba i da je mislio da joj neće smetati što skvotira na njezinu imanju.

>> Zvijezda filma 'Juno' javno objavila da je lezbijka

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
05:43 08.02.2015.

Nije mi bas jasno kako je "neprimjetno" uselio na njeno imanje, kad je opce poznato da te tzv. zvijezde imaju sigurnosni sustav bolji od Bijele Kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije