Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolje otvaranje

U prva tri dana film “Mladi mjesec” pogledalo 37 tisuća ljudi

new moon
23.11.2009.
u 15:10

Jedan joj je dečko vampir, a drugi vukodlak!? Ma koliko se ozbiljnijim posjetiteljima kina dizala kosa na glavi, činjenica je da za “Sumrak sagom” nisu poludjeli samo tinejdžeri.

Jedan joj je dečko vampir, a drugi vukodlak!? Ma koliko se ozbiljnijim posjetiteljima kina dizala kosa na glavi, činjenica je da za “Sumrak sagom” nisu poludjeli samo tinejdžeri. Naime, “Mladi mjesec”, drugi film te serije, u nas je u prva tri dana prikazivanja pogledalo 36.667 gledatelja! No, film ne obara rekorde samo u Hrvatskoj.

U SAD-u je “Mladi mjesec” u petak postao film s najboljim startom u kinima svih vremena zaradivši 72 milijuna dolara! Time je s trona skinuo “Viteza tame” (67,2 milijuna dolara). Prva tri dana u SAD-u film je zaradio 140,7 milijuna dolara, a kad se doda zarada iz ostalih dijelova svijeta od 120 milijuna dolara, jasno je da će to biti jedan od najgledanijih filmova u povijesti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije