Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planule karte

U prodaju ide još 500 ulaznica za koncert Dine Merlina u Areni

dino merlin
reuters
20.12.2011.
u 20:12

Popularni Dino Merlin svoj će prvi koncert održati u zagrebačkoj Areni u četvrtak

Još 500 ulaznica sutra će biti pušteno u prodaju za koncert Dine Merlina koji će se održati u četvrtak, 22. prosinca, u zagrebačkoj Areni.

S obzirom da su karte za koncert popularnog Sarajlije gotovo rasprodane, menadžment pjevača odlučio je u prodaju pustiti još njih 500 i to za parter, a mogu se kupiti po cijeni od 130 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, u Dancing Bearu, Dallasu, Eventim ticket shopu te na internet stranici www.eventim.hr.

- Hvala svakom koji su kupili ulaznicu i dolaze na moj koncert. Moja  publika u Zagrebu zaslužuje najbolje i ja ću dati najbolje od sebe. Moje pjesme - poručio je Dino Merlin.

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Starbuck
23:41 20.12.2011.

pa kakve ovo veze ima sa kulturom??

JA
jako77
07:27 21.12.2011.

... ako je Dino Merlin postao u Hrvatskoj \'kultura\', e onda je stvarno Hrvatska \'kulturna zemlja\' do zla boga! bolje neka ostane u svojoj mahali, i neka tamo maše ušima! Dino Merlin: \"moje pjesme\"! - ma koje su to njegov pjesme, a konkretno na zadnjem albumu pokr\'o sve što se pokrasti moglo - od Indije, pa dalje... Dino hvala lijepa, toliko od mene. dovoljno je što sam na tebe potrošio i ovo vrijeme tipkajući ove riječi. A koliko Dino voli Hrvatsku, i hrvatsku publiku - tako mu dragi Allah dželešanuh bio sudac i svjedok! Dino, ništa drugo nego obični munafik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije