Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA KRAJ LJETA

U Poreču nastupaju Joksimović i Thompson

rujanfest (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Petar Glebov/Pixsell
1/3
21.08.2013.
u 12:39

Marko Perković Thompson nastupit će u dvorani na Žatiki, a Željko Joksimović na gradskoj rivi za honorar od 17 tisuća eura

Thompsonov menadžer Zdravko Barišić najavivši koncert poručio je kako su zadovoljnitime što će se  Marka Perkovića istarskoj publici prezentirati u lijepim i opuštenim okolnostima, bez stresa, najavivši vrhunsku, svjetsku produkciju. Riječ je o nastupu u sklopu turneje kojom Marko Perković Thompson promovira svoj album Ora Et Labora. Cijena ulaznica za koncert Thompsona u Poreču iznosi 80 kuna za parket, za tribine 90 kuna te VIP ulaznica 120 kuna. 

Kraj kolovoza u Istri, točnije u Poreču, obilježit će dva koncerta koja će vrlo je vjerojatno, ako je suditi prema najavama organizatora, okupiti iznimno mnogo publike. Nakon što je prve dane kolovoza potvrđeno kako u dvorani na Žatiki nakon dugog pregovaranja nastupa Marko Perković  Thompson, danas iz Poreča stiže vijest o još jednom za mnoge atraktivnom koncertu.  Ovogodišnja fešta kojom se obilježava kraj uspješne sezone “Poreč 24 sata”  i koja se tradicionalno održava na gradskoj rivi 23. i 24. kolovoza ugostit će, najavio je direktor TZ Nenad Velenik, srpskog megapopularnog glazbenika Željka Joksimovića. Iako su se u gradu dugo nadali dovesti Zdravka Čolića on im je, dodaje Velenik, bio preskup.

Menadžeri su za nastup tražili 50.000 eura, udvostručivši desetak dana prije koncerta ranije dogovoren iznos od 25.000 eura. Zbog toga su angažirali Joksimovića koji će svoj nastup naplatiti 17.000 eura. Netom što se nakon fešte i koncerata na rivi oporave svi koji će feštati uz srpsku megazvijezdu, u grad stiže konvoj opreme za koncert Thompsona. No, ne na otvorenom nego u novoj dvorani 31. kolovoza u 21 sat. 

Thompsonov menadžer Zdravko Barišić najavivši koncert poručio je kako su zadovoljni time što će se  Marka Perkovića istarskoj publici prezentirati u lijepim i opuštenim okolnostima, bez stresa, najavivši vrhunsku, svjetsku produkciju. Riječ je o nastupu u sklopu turneje kojom Marko Perković Thompson promovira svoj album Ora Et Labora. Cijena ulaznica za koncert Thompsona u Poreču iznosi 80 kuna za parket, za tribine 90 kuna te VIP ulaznica 120 kuna. Nema sumnje da će i jedan i drugi koncert biti i te kako posjećeni, a dobar dio publike naći će se na oba koncerta. 

>> Thompson oduševio Biograd, u publici se palile baklje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije