Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jubilarni 20. izbor

U Poreču izabrani novi Miss i Mister turizma, titulu odnijeli Monika Vojvodić i Matej Maričak

Foto: Giordano Chelic
1/10
12.06.2023.
u 10:18

Novoizabrani Mister turizma Hrvatske Matej Maričak bavi se osobnim treninzima i fitnessom, a rezultate toga se ne libi pokazati na svojem Instagram profilu. Dok se Miss turizma Hrvatske Monika Vojvodić inače bavi nekretninama, na svojem profilu pokazuje vještine tehniciranja loptom na nogometnom terenu i to u visokim petama.

Poreč, kao jedan od bisera hrvatskog turizma, bio je domaćin jubilarnog 20. izdanja izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske powered by Jana Nails koji se održao ovog vikenda. Lente Miss i Mistera turizma Hrvatske ponijeli su Monika Vojvodić iz Zadra i Matej Maričak iz Zagreba, dok su za prvu pratilju i pratioca izabrani Josipa Jurasović iz Nove Gradiške i Šimun Vranjić iz Šibenika. Tri modna izlaza, ljepota i bogati glazbeni program obilježili su večer ispunjenu emocijama u Café del Mar, Hotel Palazzo.

Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske najstariji je izbor ljepote koji se održava u Hrvatskoj, a jubilarno izdanje održano je kroz moto – ljepotu Hrvatske prikazujemo kroz ljepotu naših ljudi. Novoizabrani Mister turizma Hrvatske Matej Maričak bavi se osobnim treninzima i fitnessom, a rezultate toga se ne libi pokazati na svojem Instagram profilu. Dok se Miss turizma Hrvatske Monika Vojvodić inače bavi nekretninama, na svojem profilu pokazuje vještine tehniciranja loptom na nogometnom terenu i to u visokim petama na kojima bi joj mnogi mogli pozavidjeti.

Uz pobjednike izbora i prve pratitelje, za drugu pratilju i pratioca izabrani su Aurora Ristović iz Vukovara i Luka Škabić iz Pule. Titule Miss i Mistera fotogeničnosti ponijeli su Mia Kitarović iz Šibenika i Matej Mihaljević iz Osijeka, dok su ovogodišnji Miss i Mister simpatičnosti Anja Bolšec i Mateo Čirjak iz Zagreba. 

Foto: Giordano Chelic

Ovogodišnje izdanje izbora može se opisati samo jednom riječju - spektakularno. Hvala svim natjecateljima i njihovim mentorima na predanosti, a obiteljima kandidata i svim gledateljima na podršci. Veliko hvala i organizacijskom timu koji nam je omogućio ovu nezaboravnu večer. Čestitam svim dobitnicima na postignutim uspjesima i zahvaljujem svima koji su doprinijeli ovom sjajnom događaju, ponosno je istaknula vlasnica licence i dizajnerica Nikolina Poropat nakon proglašenja dobitnika kada je ujedno najavila i novo izdanje izbora u 2024. godini.

Prezenteri dobitnika ovogodišnjeg Izbora bili su dosadašnji nositelji titule Miss i Mister turizma Hrvatske Zrinka Čorić i Dominik Tvorek; Miss turizma Bosne i Hercegovine Tanja Karač i poznata TV voditeljica (BIH) Dejana Rosuljaš te zamjenik gradonačelnika Grada Poreča Ugo Musizza koji je dodijelio lentu uime Grada Poreča kao domaćina. 

VEZANI ČLANCI:

Jubilarno 20. izdanje izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske obilježio je bogati zabavni program uz hitove Bojana Jambrošića i Ivane Kindl, a cjelokupni događaj je organiziran uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta. Svi natjecatelji nosili su naočale optike „Studio Vision“ iz Poreča i skupocjene brendove satova „Novak“, a zabava nakon proglašenja trajala je dugo u noć uz nagrađivane pjenušce Vina Damjanić. Ovaj izbor ne bi bio moguć bez njegovih mnogobrojnih prijatelja i partnera koji su osigurali da se ovo događanje uspješno održi u svom 20. izdanju. 

Kik Hrvatska kao pokrovitelj ovog jubilarnog izdanja izbora pobrinuo se za jedan od modnih izlaza te sve natjecatelje odjenuo u moderne modne kombinacije.

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije