Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrada Stinga

U novom spotu 2Cellosi igraju na kartu svoje muževnosti

2Cellos
Foto: PR FOTO
1/2
09.12.2014.
u 16:26

Manje od dva mjeseca prošlo je od posljednjeg spota Luke Šulića i Stjepana Hausera, a dečki već imaju gotov spot za pjesmu ''Shape of My Heart''

Ovog puta popularni 2Cellosi obradili su pjesmu britanskog glazbenika Stinga i ponovo dokazali da uspješno mogu savladati sve izazove koji se nađu pred njima.

Za razliku od prethodnog spota ''The Trooper'', u kojem su dečki prikazali transformaciju iz štrebera u rockere, u ovom spotu igrali su na kartu svoje muževnosti, što će posebno razveseliti žensku populaciju.

Spot je režirao Darko Drinovac, a 2Cellosima to je već peti singl u nizu s trećeg studijskog albuma ''Celloverse'' koji izlazi krajem siječnja iduće godine.

>> 2Cellos obradili 'The Trooper' i prikazali kako je to kad se štreberi pretvore u rockere

>> Andrea Bocelli očarao publiku u zagrebačkoj Areni

>> O vezi sa slavnim violončelistom: Uz Hausera me veže jaka obostrana simpatija

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
16:43 09.12.2014.

Super spot, super izgledaju ti predivni glazbenici. S pravom toliko cijenjeni u svijetu. Drago mi je da koriste svaki trenutak pa nastupe u svojoj Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije