Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turska serija

U novoj epizodi turske serije: Brige izmorile Sulejmana!

Sulejman Veličanstveni (1)
Foto: RTL Televizija
1/3
12.03.2013.
u 15:50

Sultan Sulejman Veličanstveni pokleknuo je pred brojnim brigama i iznenada se srušio!

Ibrahim-pašina izdaja, Huremine spletke, novi zakoni, pripreme za nove napade, Mustafina želja za preuzimanjem prijestolja, Mehmetova ustrajnost za odlaskom u provinciju i Mihrimahina tuga bile su previše za vladara Osmanskog carstva… Sultan Sulejman Veličanstveni pokleknuo je pred brojnim brigama i iznenada se srušio!

Na obiteljskoj večeri Hurem se pohvali sultanu o razvoju događaja u vezi njezine dobrotvorne zaklade. Sultan ujedno primijeti da je njegova kćer Mihrimah tužna, da ništa ne jede i ne pije pa želi znati razlog tome. Kasnije ga sin Mehmet zamoli za dozvolu da prisustvuje sljedećem pohodu, ali i naglasi da želi čim prije postati upravitelj jedne osmanske provincije. U osami svojih odaja sultan će razmišljati o Ibrahimovoj izdaji i princu Mustafi koji će jednog dana naslijediti njegov tron i postati novi sultan. Iznenada se sruši na terasi, ne smogavši snage za poziv u pomoć…

U međuvremenu, Ibrahim-paša kažnjava Nigar jem da više nikada neće vidjeti kćer. Nigar se pokušava ispričati Rustem-agi što mu je ukrala novac i zatraži od njega rastavu braka… Hurem ugosti sučevu ženu Zejnep koju namjerava zaposliti kao upraviteljicu svoje nove humanitarne zaklade, a Mahidevran dozna da u haremu ima uhodu.

Je li sultan napokon pokleknuo silnim brigama? Hoće li mu itko pomoći? Odgovore doznajte u novoj epizodi serije „Sulejman Veličanstveni“  večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Komentara 2

KO
Kora
16:32 12.03.2013.

Jedva čekam večeras!

ET
etotak
16:32 12.03.2013.

Velike brige. Kako proci pored Sigeta? Krknulo ga prije nego je uspio proci - mozda nam i to prikazu u seriji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije