Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

U mom domu još nije zavladala euforija oko Božića

zeljko vela
Foto: Nova TV
14.12.2013.
u 15:00

Simpatični sportski komentator, novinar i urednik sporta na Novoj TV Željko Vela od ove nedjelje ima i novi posao. U sklopu “Dnevnika” davat će svoj komentar na sedam dana koji su za nama u “Pregledu tjedna”.

Simpatični sportski komentator, novinar i urednik sporta na Novoj TV Željko Vela od ove nedjelje ima i novi posao. U sklopu “Dnevnika” davat će svoj komentar na sedam dana koji su za nama u “Pregledu tjedna”.

Kako je došlo do tog angažmana?

– Došla je ponuda, meni se svidjela i eto me u “Pregledu tjedna”. Jako se veselim jer općenito volim formu pregleda, bilo tjedna, bilo mjeseca ili pak godine. Sloboda je zajamčena, mogu prilog napraviti baš onako kako sam ga i zamislio.

Kao sportskog komentatora neizbježno je pitati vas za skupinu u kojoj će Hrvatska igrati na Svjetskom nogometnom prvenstvu?

– Moglo je i bolje. Grupa je čak i dobra, ali me više muči to što se, ako prođemo skupinu, križamo s ekipom Španjolske ili Nizozemske, a ako sam htio izbjeći neku reprezentaciju, onda su to te dvije.

Mislite li da će to što otvaramo Svjetsko prvenstvo našim dečkima biti poticaj ili pritisak?

– Već smo jednom otvarali prvenstvo utakmicom protiv Brazila, doduše, ne cijelo prvenstvo nego našu skupinu, i tada smo šest mjeseci proveli pričajući o toj utakmici, zanemarivši one dvije koje su nam mogle osigurati prolaz dalje. Nadam se da grešku nećemo ponoviti.

Je li zavladala božićna atmosfera u domu obitelji Vela?

– Osjeća se duh Božća, ali još nema euforije jer smo u atmosferi škole i posla. Inače Božić nekada provodim u Zagrebu, nekada doma u Podgori, a ove godine mi se poklopilo da imam svadbu u bliskoj obitelji prije Božića, tako da ćemo sve spojiti i slaviti u Podgori.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije