Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napeto

U 'Milijunašu' iskoristio sve džokere tek na pitanju za 250.000: Biste li znali odgovor?

Foto: HRT
1/4
13.02.2020.
u 21:47

Naime, džokere je iskoristio tek na pitanju za 250.000 kuna, ali nisu mu pomogli da se odluči riskirati i izgubiti već osvojeni iznos.

U večerašnjoj epizodi popularnog kviza 'Tko želi biti milijunaš' natjecao se i Ivan Jurić iz Županje.

Ivan je osvojio 125.000 kuna, a za veći iznos ipak nije imao hrabrosti. Naime, džokere je iskoristio tek na pitanju za 250.000 kuna, ali nisu mu pomogli da se odluči riskirati i izgubiti već osvojeni iznos. Pitanje 'Što je po tvrdoći gotovo jednako dijamatu?' ga je potpuno zbunilo.  Vrpoljio se u stolici i odlučio iskoristiti džoker pola-pola.

Foto: HRT

Eliminirani su bili odgovori koje je smatrao da su najvjerojatnije točni. Džoker zovi nije se pokazao puno korisnijim, nazvao je osobu koja isto nije bila sigurna u odgovor.

A onda je došao red na treći džoker, ali ni publika ga nije mogla uvjeriti da ne odustane iako je čak sa 71 posto birala upravo točan odgovor.

Predomišljao se nekoliko puta i onda odlučio definitivno odustati. Točan odgovor bio je borov nitrid, a to je bio i njegov odgovor nakon što je odustao.

Komentara 7

PA
Palooka
08:26 14.02.2020.

Užitak je bio vidjeti ovako simpatičnog, pametnog i načitanog mladog čovjeka.

Avatar Libra
Libra
08:19 14.02.2020.

Točan odgovor je A: borov nitrid. Razumijem momka, i ja kao i većina nas učinio bih isto, iz jednostavnog razloga: mogao bih si oprostiti što mi ostaje "samo" 125.000 (jer nisam siguran a publika kao publika...), dok si gubitak 93.000 nikada ne bih oprostio.

ZA
!zagreb!
07:37 14.02.2020.

Što je točan odgovor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije