Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality show

U krevetu i kadi s najseksepilnijim sestrama, bivšim prodavačicama

kardashians (1)
Foto: pixsell
1/4
09.03.2012.
u 08:57

Zgražaju se nad njihovom razmaženošću i bahatošću, komentiraju kako nije moralno beskućnika dovesti u vilu i s njim se ‘igrati’ kao što obitelj Kardashian čini...

Za ocjenu reality showa “Kardashians” trebalo bi uvesti i ocjenu nula, najčešće je mišljenje gorljivih internetskih forumaša. Ipak, oni, kao i četiri milijuna Amerikanaca koji već sedmu sezonu prate zgode popularnih sestara i njihove obitelji, gunđaju – ali gledaju.

Zgražaju se nad njihovom razmaženošću i bahatošću, komentiraju kako nije moralno beskućnika dovesti u vilu i s njim se '‘igrati’' kao što obitelj Kardashian čini... Ali činjenica je da je to najgledaniji reality svih vremena, a zašto, sami će moći prosuditi i hrvatski gledatelji jer se popularni show od nedjelje u 20 sati počinje emitirati na RTL-u 2.

'‘Remek-djelo'’ nastalo je po uzoru na format showa “The Osbournes” koji je pratio život živčane obitelji Ozzyja Osbournea, pjevača legendarnog Black Sabbatha. Ugledavši se na Osbourne, od njih malo manje ekscentrične, u svakom smislu osobnošću bezličnije, ali seksepilnije sestre, 2007. otvorile su vrata svog doma kamerama. Kourtney, Kim i Khloé u samo dvije godine emitiranja postale su najtraženija ‘roba’ u Americi. Serijal ih je vinuo u svijet slavnih i učinio najbogatijim prodavačicama odjeće, što su prije showa doista i radile, a danas su vlasnice vlastite odjevne marke D-A-S-H.

Sestrice su bile relativno poznate i prije kao kćeri pokojnog, ali uspješnog holivudskog odvjetnika Roberta Kardashiana koji je slavu stekao kao branitelj O. J. Simpsona u slučaju ubojstva supruge i njezina ljubavnika.

Njihova je majka domaćica Kris, a imaju i mlađeg brata Roberta Jr-a. Robert i Kris su se 1990. rastali, a Kris se samo godinu dana poslije udala za Brucea Jennera, olimpijskog pobjednika u desetoboju 1976. u Montrealu i strastvenog motivacijskog govornika, s kojim ima još dvije kćeri, Kendall i Kylie Jenner.

Kamere prate život Kardashiana i Jennera od buđenja do odlaska na poslovne sastanke, a najsočnije su one epizode koje sadrže bratske svađe, ljubavne zgode, ridanje zbog raspada turbulentnih ljubavnih veza...

Pred kamerama se rodilo i u priču uključilo jedno dijete, bilo je vjenčanja i rastava. Kritičari se čude fenomenu gledanosti showa i pitaju se zar ta obitelj toliko voli novac da se radi njega i scenarija pristaju javno razvoditi? Ali producenti projekta “Kardashians” tvrde da se ništa ne snima po scenariju, što fenomen njihove popularnosti diže na još višu razinu psihoanalize protagonista i njihovih gledatelja.

Khloé Kardashian Odom najmlađa je, 28-godišnja kći Kris i Roberta Kardashiana. Već tri godine udana je za košarkaša Dallas Mavericksa, Lamara Odoma. Poznata je po pijančevanju i sukobima sa zakonom, ali i po tome što se slikala gola u kampanji za zaštitu životinja.

 

Kim Kardashian srednja je, 32-godišnja, i najpoznatija kći obitelji. Proslavila se objavom kućnog pornića s dečkom Rayem J-em 2007. godine. Lani u kolovozu udala se za košarkaša Krisa Humphriesa. Imali su raskošno vjenčanje, ali rastali su se nakon samo 72 dana braka.

 

Kourtney Kardashian najstarija je, 33-godišnja kći Kris i Roberta. Prvi nastup imala je u reality showu “Filthy Rich: Cattle Drive”. S dečkom Scottom Disickom ima sina Masona Dasha Disicka rođenog u showu 2009. Potkraj 2011. objavili su da čekaju drugo dijete.

 

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije