Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konobarice Nikolina Pišek i Aleksandra Grdić

U humanitarne svrhe cure su posluživale goste Posha

posh
Petar Glebov/Pixsell
19.11.2009.
u 15:41

– Moram priznati da se nisam baš snašla u ulozi i nisam se pokazala vještom u posluživanju – priznala je Nikolina Pišek, ali je uvjerena da bi, uz malo prakse, bila puno spretnija za šankom.

Nikolina Pišek i Aleksandra Grdić u srijedu navečer zaposlile su se kao konobarice u Posh baru Snježane Mehun. Nije ih na to natjerala recesija, već humanitarna akcija u kojoj su Pišek i Grdić sve zarađene napojnice darovale u humanitarne svrhe udruzi “Dora” koja se brine o školovanju djece slabijeg imovinskog statusa.

– Moram priznati da se nisam baš snašla u ulozi i nisam se pokazala vještom u posluživanju – priznala je Nikolina Pišek, ali je uvjerena da bi, uz malo prakse, bila puno spretnija za šankom. Pohvalila se kako je unatoč urođenoj šlampavosti zaradila popriličan bunt napojnica, ali se i zamjerila pojedinim gostima.

– Mislim da sam navukla gnjev nekih gostiju jer sam ih zalila, ali unatoč tome bili su jako darežljivi – ispričala je seksi voditeljica “IN magazina” Nove TV koja je uvjerena da joj nitko to nije zamjerio jer se ipak radilo o dobrotvornoj akciji.

Komentara 1

KR
kris
19:13 16.12.2009.

ova pisekica mi je fenomenalna, ona je ko\' prava madam iz kaubojskih filmova! super ideja za image

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije