Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U dvorištu kuće Christiana Balea otkriven leš muškarca

christian bale
12.02.2010.
u 11:31

Policija je izjavila da poznati glumac nije znao za zločin, a još manje za zakopan leš u dvorištu te za zločin optužila Snyderovu bivšu suprugu.

Christian Bale neugodno se iznenadio kad je iz kuće koju je unajmio u Novom Meksiku iskopan leš. Povela se istraga i ustanovljen je identitet - muškarac je Michael Snyder koji je nestao prije osam godina.

Paparazzi su se sjatili oko kuće jer Bale ima reputaciju svadljiva glumca. U javnost su, naime, procurile snimke na kojima Bale vrijeđa, psuje i viče na suradnika. Prijetio je i direktoru fotografije tražeći da mu se da otkaz.

Policija je izjavila da glumac nije znao za zločin, a još manje za zakopan leš u dvorištu te za zločin optužila Snyderovu bivšu suprugu.

Ključne riječi

Komentara 2

SN
snarez
11:52 12.02.2010.

Policija je (...) optužila Snyderova bivšu ženu. Lijepa moje hrvatsko jezik..

Avatar m_m
m_m
13:09 12.02.2010.

Pa kad ga Google prevod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije