Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi nastavci

U Dubrovniku počelo snimanje Netflixove hit serije, ulogu je dobio i proslavljeni Hrvat

Dubrovnik: Počelo snimanje ddruge sezone serije Vikings Valhalla
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/10
12.09.2022.
u 20:35

Treća sezona Vikinga bit će poznata ne samo po tome što se snima u Hrvatskoj već i po tome što će u njoj ulogu odigrati i proslavljeni Hrvat Goran Višnjić.

Novi nastavci Netflixove serije Vikinzi pod nazivom Vikinzi: Valhalla trenutno se snimaju u Dubrovniku. Snimanje jedne od najpopularnijih serija današnjice započelo je u ponedjeljak u Trstenom koji su okupirali brojni glumci, članovi ekipe, ali i statisti.

Povijesna dramska serija koju je kreirao Jeb Stuart za Netflix nastavak je kultnog filma koji je stvorio Michael Hirst. Opisuje herojske avanture nekih od najpoznatijih Vikinga koji su ikada živjeli - legendarnog istraživača Leifa Erikssona (Sam Corlett), njegove vatrene i svojeglave sestre Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) i ambicioznog nordijskog princa Haralda Sigurdssona (Leo Suter).

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Inače, treća sezona Vikinga bit će poznata ne samo po tome što se snima u Hrvatskoj već i po tome što će u njoj ulogu odigrati i proslavljeni Hrvat Goran Višnjić. On će, naime, u seriji utjeloviti legendarnog vikinškog oca Leifa Erikssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj. 

Novom ulogom Višnjić se početkom lipnja pohvalio na svom Instagramu. "Ovo će biti zabavno. Jedva čekam", napisao je Višnjić uz screenshot članka iz Deadlinea koji je objavio vijest o pridruživanju našeg glumca ekipi megapopularne serije. 

VIDEO Borna Kotromanić oštro o Nikolini Pišek: 'Ja imam i razum i obraz'

 

Komentara 1

Avatar istovari
istovari
13:41 16.09.2022.

Proslavljeni Hrvat!?!? Čime se to konkretno proslavio Oscarom, u Berlinu, Cannesu, Veneciji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije