Naslovnica Showbiz Zvijezde

U Ameriku odlazim samo ako sa mnom ide i Hrvoje!

Sa glumicom smo razgovarali o New Yorku, druženju sa velikim zvijezdama među kojima je i Freida Pinto te angažmanima koji joj se nude u Hollywoodu
23. listopada 2010. u 22:00 19 komentara 11 prikaza
zrinka cvitešić
Pogledajte galeriju 1/5

Glumica Zrinka Cvitešić u središtu je domaće i europske javnosti. A od prošlog tjedna lako se može reći i svjetske jer poslije njezina boravka u New Yorku gotovo da nema agenta koji za nju nije čuo. Dva su razloga njezina posjeta Americi.

Svi su mi rekli ‘da’!

 Prvi je program Shooting Stars koji traje od Berlinskog filmskog festivala, a s kojim je kao jedna od najboljih europskih glumica posjetila Hamptons International Film Festival. – U sklopu Hamptons festivala svake godine bira se osam najboljih glumaca svijeta, petero iz Amerike i troje iz Europe, među kojima sam bila i ja, a koje se tamo predstavlja hollywoodskoj filmskoj industriji. Među nas osam bila je i Freida Pinto, poznata iz filma “Milijunaš s ulice”, i mogu vam reći, postoji velika razlika u tretmanu nas iz Europe i američkih zvijezda! One su imale cijeli tim ljudi, od šminkera, stilista do frizera i od 0 do 24 izgledale su kao da su sišle s naslovnice Voguea. A mi Europljanke bile smo same, oboružane samo dobrom energijom i egzotikom i mislim da smo se fenomenalno prezentirale – kazala nam je Zrinka. A drugi razlog američkog izleta je čisto poslovni. Naime, londonski agent dogovorio joj je nekoliko razgovora s potencijalnim agentima za američko tržište i svi su prošli odlično.

– Obavila sam tri razgovora i na moju veliku sreću, sve troje je reklo da! A sada, na moju nesreću, moram odabrati jednog. Svi su odlični i kako ću odlučiti, ne znam – kaže Zrinka. Unatoč poslovnim obvezama, našla je slobodnog vremena za obilazak grada koji i otprije obožava. – New York je svijet u malom! Na Broadwayu sam pogledala “Fantoma u operi”, mjuzikl “Fela” i bila sam na premijeri nove drame “Time stands still”. Hranila sam se u uličnim sushi restoranima gdje se za pet dolara najedeš za cijeli dan. A svojim najvećim šoping uspjehom s puta smatram kupnju Calvin Klein jakne sa 650 snižene na 60 dolara! Pa ako tko ide u New York i ne zna kamo u šoping, neka se javi! – našalila se.

Šoping za pet

No iako je uživala, putovanje joj je pomutila tužna vijest da je njezin dečko Hrvoje Rupčić ozlijedio nogu i završio na hitnoj. – Od tog trenutka jedini osjećaj sljedećih deset dana bio je da sam na krivom kontinentu. Ali Hrvoje mi nije dao da se vratim – kaže Zrinka. Povratak kući također je pošao krivo zbog problema s letovima Air Francea pa je sate presjedila na podu aerodroma u Parizu. Sada zna kojim prijevoznikom neće natrag u New York, a dobro zna i koga će povesti sa sobom kada prva američka ponuda zakuca na vrata. – U New Yorku ne bih mogla ostati jer prejako sam pustila korijenje u Zagrebu. No radit hoću, ali uz uvjet da jednog čovjeka odavde na neko vrijeme preselim u Ameriku! – zaključila je.

Večeri su bile rezervirane za partyje, a

Večeri su bile rezervirane za partyje, a jedan je bio i u vili Aleca Baldwina

Zrinka Cvitešić oduševljena je programom Festivala Hamptons na kojem je sklopila puno kontakata pa sada čeka rezultate svega i prisjeća se proživljenog. – Svake godine mladi glumci dobivaju i mentora. Nama je to bio Stanley Tucci, poznat iz filma “Vrag nosi Pradu”. Puno se s nama družio i bio je pravi zaštitnik i gospodin – pohvalila je Zrinka mentora i nastavila: – Pogledala sam novi film Freide Pinto i Juliana Schnabela “Miral” i film “Black Swan” koji će k nama doći tek sljedeće godine, a koji se čeka već devet godina s Natalie Portman u glavnoj ulozi. Lijepo je bilo družiti se. Navečer su bile večere i partyji u rezidencijama hollywoodskih glumaca i producenata. A jedne večeri nas je u svojoj vili ugostio i poznati glumac Alec Baldwin.

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas

  • Robespierre:

    Ona je solidna glumica, ali izgleda potpuno beznacajno. Tesko da bi netko bez imalo karizme morao da se vodi iz Europe.

  • -obrisani-:

    Hoće li tamo i ostati?

  • Deleted user:

    glupa je ako ne iskoristi priliku da ode iz ove naše čobanske diktature.