Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezaboravan osmijeh

U 80. godini preminula glumica Mary Tyler Moore

Mary Tyler Moore
Foto: Pixsell
25.01.2017.
u 21:10

Glumica je publiku osvojila početkom 60-ih godina u televizijskom sitcomu "The Dick Van Dyke Show".

Glumica Mary Tyler Moore preminula je danas u 80. godini, potvrdila je njena glasnogovornica Mara  Buxbaum i dodala kako će Mary biti zapamćena kao veliki vizionar koji sve osvaja svojim nezaboravnim osmijehom.

BBC prenosi da je glumica umrla okružena obitelji. 

Glumica je publiku osvojila početkom 60-ih godina u popularnom televizijskom sitcomu  "The Dick Van Dyke Show", a kasnije je glumila u seriji nazvanoj po njoj "The Mary Tyler Moore Show". 

Za ulogu u filmu "Obični ljudi" 1980. godine bila je nominirana i za nagradu Oscar.  

Moore je poznata po svom dobrotvornom radu, borbi za prava životinja i bila je aktivna u organizacijama koje su pomagale oboljelima od dijabetesa, bolesti s kojom se i sama borila od svoje 33. godine.

U svojim memoarima otkrila je i svoju ovisnost o alkoholu, a u jednom televizijskom intervju rekla je da ni njeni najbliži prijatelji ni obitelj godinama nisu naslućivali da ima problem s alkoholom.

>>Carrie Fisher jednom je dala savjet ženi koju je muž varao i lagao joj. Evo što joj je odgovorila...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije