Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubljena bitka

U 64. godini života umro Malcolm McLaren "kum" Sex Pistolsa

malcolm mclaren
pixsell
08.04.2010.
u 21:20

Bivši partner dizajnerice Vivienne Westwood već dulje vrijeme borio se s karcinomom, te ga na kraju nije uspio pobijediti.

Malcolm McLaren bivši menadžer punk grupe Sex Pistols i bivši partner dizajnerice Vivienne Westwood umro je danas, u New Yorku u 64. godini života. Već dulje vrijeme borio se s karcinomom, te ga na kraju nije uspio pobijediti.

Malcolm McLaren sa svojom dragom 1970. godine utemeljio je trgovinu odjećom, a potom je dizajnerici Westwood podario i sina, Josepha Coreea. Osim uz tu vezu, njegovo ime ostat će zapisano uz bendove poput Sex Pistolsa, New York Dolls i Bow Wow Wow, pjevača Boy Georgea i druge. Njegov utjecaj na glazbu osjećao se sve do danas, do dana njegove smrti, a djela kojima je "kumovao" još će godinama pričati priče iz života ovog "mangupa".

Tijelo Malcolma McLarena iz New Yorka će ovih dana biti vraćeno u Veliku Britaniju gdje će biti pokopan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije