Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikolina deranja

U 51. godini preminula poznata novinarka i voditeljica: 'S optimizmom borila se protiv bolesti do samoga kraja'

Novi list
25.09.2022.
u 14:18

Nikolina je ondje radila dugi niz godina, a tamo je izgradila svoj prepoznatljiv stil.

Poznata riječka novinarka i radijska voditeljica Nikolina Nina Deranja preminula je u 51. godini života, objavila je Radio Rijeka na svojim stranicama. Nikolina je ondje radila dugi niz godina, a tamo je izgradila svoj prepoznatljiv stil. Njezin glas mnogima je bio omiljen.

"Od sredine 90-ih godina bila je jedan od najprepoznatljivijih glasova Radio Rijeke. 

Pamtimo vesela i zanimljiva izdanja emisije "Vidi što je mačka dovukla pred vrata". Njena "Fizička atrakcija", u suradnji sa Zvonimirom Peranićem, gotovo desetljeće bavila se različitim oblicima stvarnosti kroz viziju popularne fizike. 

Ali, posebno su upečatljiva i slušana bila njena izdanja emisije "Kamo danas" u kojima je svakodnevno s vama i nama dijelila male životne mudrosti i optimizam. S tim optimizmom borila se protiv bolesti do samoga kraja", stoji na stanicama Radio Rijeke. 

VIDEO>>Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar lasta mala
lasta mala
15:14 25.09.2022.

Jedan od najljepših gladova koje sam čula. Nebo je dobilo još jednu zvijezdu. Mirno ti more, tamo negdje gdje boli nema...

Avatar kvasac60
kvasac60
16:23 25.09.2022.

P.U.M.B.

BE
Berri
16:43 25.09.2022.

Bila je vrlo ugodnog glasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije